ΚαστοριάΚαστοριά

“Ο Αφρός της Θάλασσας”: Θαλασσινή μοσχοβολιά στη Βόρεια Παραλία! (φωτογραφίες)

Γεύση και ποιότητα  εάν ζητάς, στον “Αφρό της Θάλασσας” έλα να φας!

Αυτό είναι το σλόγκαν του Βαλάντη και της Βίκυς για το νέο ιχθυοπωλείο τους που κοσμεί τη Βόρεια Παραλία . Ο “Αφρός της Θάλασσας” έχει 2 όψεις και 2 εισόδους. Η μία είσοδος επί της Χριστοπούλου μας οδηγεί στο Ιχθυοπωλείο. Εκεί θα βρούμε φρεσκότατα θαλασσινά όλων των ειδών, τα οποία  μπορούμε να  προμηθευτούμε ή να τα παραγγείλουμε μαγειρεμένα σε πακέτο: νοστιμότατα ψαράκια στο τηγάνι, στα κάρβουνα , ακόμα και σούπες, γαριδομακαρονάδες , μύδια σαχανάκι, ψητές πατάτες, σαλάτες κι άλλες πεντανόστιμες ψαρολιχουδιές. ‘Ένας φωτεινός πίνακας πάνω από την πόρτα μας θυμίζει ότι το κατάστημα είναι ανοικτό 7 ημέρες την εβδομάδα, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα.

Θέλουμε τώρα να καθίσουμε με την παρέα μας και να πιούμε το ουζάκι μας με εκλεκτούς ψαρομεζέδες ; Μπαίνουμε από τη νότια είσοδο του μαγαζιού, στην ταβέρνα με τα ξύλινα τραπέζια και τα μπλε καρώ τραπεζομάντηλα, που μαζί με το διάκοσμο προσδίδουν μια όμορφη εικόνα νησιού. Επιλέγουμε μάλιστα το ψάρι που θέλουμε από τη βιτρίνα.

Η ψαροταβέρνα έχει ήδη γίνει το στέκι των μερακλήδων που πολλαπλασιάζονται συνεχώς! Από τις 11.00το πρωί  μέχρι τις 13.οο μμ., οι θαμώνες μπορούν να απολαύσουν τη μεγάλη πιατέλα του “Αφρού” με διάφορους ψαρομεζέδες, μόνο με 3 ευρώ! Τα ψάρια είναι φρεσκότατα και τα φέρνουν οι ίδιοι κάθε μέρα. Ο πατέρας, άλλωστε, του Βαλάντη,  ο πολύτεκνος κ. Μιχάλης Μάντσης δραστηριοποιείται 35 χρόνια στον χώρο του ψαριού και τα παιδιά του συνεχίζουν επάξια την παράδοση!

Γεύση και ποιότητα λοιπόν εάν ζητάς, στον “Αφρό της Θάλασσας” έλα να φας!

Τηλέφωνο για παραγγελίες:6989226461

Η σαρδέλα του “Αφρού” που δίνεται σε πακέτο κάθε μέρα

 

 

 

Back to top button