Καστοριά

Στηρίζουμε έμπρακτα το έργο του ‘’ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη για το Παιδί – Δράσεις για τον Άνθρωπο’

Διανύουμε ήδη τον έκτο χρόνο από την ίδρυση του Εθελοντικού Οργανισμού ‘’ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη για το Παιδί το 2014.

Στα χρόνια αυτά πιστοί στο Όραμα μας (προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών σε κίνδυνο και ανάγκη, σε μια κοινωνία όπου τα παιδιά θα μεγαλώνουν υγιή και ευτυχισμένα, και η γνώμη τους θα λαμβάνεται υπόψη με σεβασμό στα δικαιώματα τους) και τις Αξίες μας (Κοινωνική Αλληλεγγύη, Αποδοχή, Σεβασμός, Αξιοπρέπεια, Ισότητα, Συνεργασία, Εθελοντισμός, Ανοιχτότητα), με την πολύτιμη Στήριξη σας καταφέραμε να δημιουργήσουμε Δομές και Υπηρεσίες:

  1. Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιών
  2. Κοινωνικό Φροντιστήριο
  3. Ψυχοκοινωνική Υπηρεσία
  4. Κοινωνικό Παντοπωλείο
  5. Εκπαιδευτικά Προγράμματα σε μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Και να υλοποιήσουμε με επιτυχία και μετρήσιμα αποτελέσματα Προγράμματα:

  1. <<Αντιμετώπιση του Σχολικού Εκφοβισμού>> (Αποτελέσματα έργου ΕΔΩ)
  2. <<Μια Ζεστή Αγκαλιά για το Παιδί>> (Αποτελέσματα έργου ΕΔΩ)
  3. <<Ηλιαχτίδα Ζωής>>  – Αποτελέσματα έργου ΕΔΩ)
  4. <<Φροντίδα για την Τρίτη Ηλικία>> (Αποτελέσματα έργου ΕΔΩ)

Μέσα από τις Δομές και τις Υπηρεσίες και την υλοποίηση των Προγραμμάτων μας, καταφέραμε να υποστηρίξουμε πάνω από 1600 παιδιά και Εφήβους, 250 ευάλωτες οικογένειες, 550 ηλικιωμένους, καθώς και να δημιουργήσουμε 15 θέσεις εργασίας σε ανέργους επιστήμονες για την υλοποίηση των προγραμμάτων στην Π.Ε Καστοριάς όλα αυτά τα χρόνια.

Για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε επαρκείς υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας πρωταρχικά στα παιδιά σε κίνδυνο και ανάγκη, αλλά και έχοντας επεκτείνει καταστατικά τις δραστηριότητες του οργανισμού μας, να καταφέρουμε να καλύψουμε ανάγκες και άλλων ευάλωτων κοινωνικών ομάδων (κακοποιημένες γυναίκες, άτομα της τρίτης ηλικίας, ρομά), ζητάμε από εσάς, τους ευαισθητοποιημένους πολίτες του Νομού Καστοριάς και όλης της Επικράτειας, τα μέλη, τους φίλους, τους υποστηρικτές μας, όλους όσοι μοιράζεστε μαζί μας υψηλά ιδανικά, αρχές και αξίες, την ενεργό ΣΤΗΡΙΞΗ σας, στο μέτρο των δυνατοτήτων σας.

                                   ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ                                                                                                                   

 Α. Με κατάθεση χρηματικού ποσού στους λογαριασμούς μας

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ:  (ΑΡΙΘ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ:  372/004244-73)

IBAN:  GR74 0110 0000 3720 0424 473

BIC:  ETHNGRA

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:  (ΑΡΙΘ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ:  5248-072344-758)

IBAN: GR 540172 2480 0052 4807 2344 758

BIC:  PIRBGRAA

Β. Με την αγορά Λαχνών (αξίας 2 Ευρώ), που μπορείτε να προμηθευτείτε από μέλη του Δ.Σ και στα Γαφεία του Οργανισμού,  συμμετέχοντας στην μεγάλη κλήρωση της Πρωτοχρονιάς (31/12/2019).

Γ. Με την προσφορά εθελοντικής εργασίας (Συμπληρώστε την φόρμα εθελοντών ΕΔΩ: keletronpaidi.gr  για την υλοποίηση των προγραμμάτων <<Ηλιαχτίδα Ζωής – Β’ Φάση>> και <<Φροντίδα για την Τρίτη Ηλικία – Β’ Φάση>>

 Δ. Με την δωρεά ειδών για την ενίσχυση του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου (τρόφιμα μακράς διαρκείας, παιχνίδια, αναλώσιμα σχολικά είδη, είδη Ατομικής Υγιεινής και φροντίδας για παιδιά κ.λ.π).

 Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα Γραφεία του Οργανισμού μας, Λ. Γουναράδων 2, Χλόη, Καστοριά, τηλέφωνο: 2467400039

 

 

 

 

Back to top button