Καστοριά

Ευχάριστα και δυσάρεστα νέα από την Κορησό

Στην καρδιά των γεγονότων της Κορησού

Το ευχάριστο γεγονός χ 2:

Μετα απο μια σεζον αδρανειας(2018-2019) το αποστακτηριο τσιπουρου Κορησου ανοιγει τις πυλες του (παλι) για το κοινο ωστε να συμμετεχει στην φετινη αποστακτικη περιοδο!!! Αυτη η διαδικασια βρισκεται υπο την αιγιδα του Πολιτιστικου και Επιμορφωτικου Συλλογου Κορησου “Ο Αγιος Διονυσιος” και νομιμο εκπροσωπο τον τεως Προεδρο του φορεα κυριο Τσολακη Νικολαο!!! Καλα βρασιματα να ευχηθουμε!!!

Στην βαση της επεστρεψε η αγροτικη Ιατρος Κορησου την Πεμπτη 14 Νοεμβριου 2019 (αγροτικο Ιατρειο
Κορησου) μετα απο πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα απουσιας και φιλοξενιας στο τεως Δημοτικο καταστημα!!! Η αληθεια ειναι πως μετα απο τοσο σημαντικο διαστημα απουσιας προφανως και εχουν δημιουργηθει διαφορα ζητηματα στο χωρο λειτουργιας οπως η ομαλη προσβαση στον Η/Υ πραγματα που φυσικα μπορουν να επιλυθούν το συντομοτερο!!!

Το δυσάρεστο γεγονός:

“Μπορα” ξεσπασε στον οικισμο της Κορησου μετα την ανακοινωση για την πληρωμη των καυσοξυλων απο τους δικαιουχους οσο αναφορα τον αριθμο των χωρικων(3)!!! Η αληθεια ειναι πως απο σεζον σε σεζον τα χωρικα υποχωρουν για τον οικισμο μας με την γκρίνια των κατοικων να αγγιζει το ζενίθ της… Οπως ελεγε μια παλια ρηση “τα παράπονα σας στον Δημαρχο”!!! Δηλαδη στο δασαρχειο…

Η Καλη πραξη:

Σχετικα νωρις ξεκινησε ο φετινος Χριστουγεννιατικος στολισμος για το χωριο μας καθως την τρεχουσα εβδομαδα περάστηκαν τα φωτιστικα στην κεντρικη πλατεια της Κορησου!!! Τοποθετουμε το συγκεκριμενο συμβαν στην στηλη “Καλη πραξη” καθως οταν οι πολιτες του χωριου μπαινουν σε εορταστικο κλιμα η ψυχολογια αυτοματα ανεβαινει και κατι τετοιο μονο καλα αποτελεσματα μπορει να επιφερει σε ολους!!! Δραστης της υποθεσης ποιος αλλος; Ο συνηθης υποπτος κυριος Κοκκινιδης Σταυρος!!!

Λοιπες ειδησεις:

Σε διορθωτικη δημοσιευση προέβει η διαδικτυακη σελιδα “Τοπικη Κοινοτητα Κορησου” στο Facebook το βραδυ του Σαββατου(9/11) στην στηλη με τα νεα της περασμενης εβδομαδος καθως αρχικα ειχε σημειωθει πως δεν υπηρξε καποιο καταγεγγραμένο δυσαρεστο περιστατικο στην δομη στηριξης προσφυγων του οικισμου μας!!! Κατοπιν εγκυρης ενημερωσης που πραγματοποιηθηκε στον διαχειριστη της σελίδας δημοσιευτηκε το διορθωμενο κειμενο!!!

Ημερησια εκδρομη διοργανωνει ο Πολιτιστικος και Επιμορφωτικος Συλλογος Κορησου “Ο Αγιος Διονυσιος” την Κυριακη 8 Δεκεμβριου 2019 στην “Ονειρουπολη” Δραμας με ωρα αναχωρησης 06:30π.μ και τιμη εισιτηριου 15,00 ευρώ!!! Καλη επιτυχια να ευχηθουμε!!!

Ασφαλτοστρωση των δρομων και κλεισιμο επικινδυνων λακκουβων στον οικισμο της Κορησου πραγματοποιησε ειδικο συνεργειο του Δημου Καστοριας την τρεχουσα εβδομαδα!!! Οσο πιο συχνα βλεπουμε τετοιο οργασμο εργασιων στην περιοχη τοσο πιο πολυ ευτυχισμενοι θα νιωθουμε να ειστε σιγουροι γι αυτο!!!

Ο Υπογραφων
Θεμελης Αναστασιος

 

 

 

 

Back to top button