ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Η ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ για την πρώτη της νίκη

Με σκορ 3-1 επικράτησε η ΚΑΣΤΟΡΙΑ του ΠΑΟΚ Κωσταραζίου στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας της Ε. Π. Σ Καστοριάς. Η αγαπημένη μας ομάδα ευτύχησε να προηγηθεί στο 13ο λεπτό με σκόρερ τον Αντώνη Κατσούρα. Οι δύο ομάδες πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια στο ημίχρονο, όντας ισόπαλες, καθώς στην τελευταία φάση αυτού, η ομάδα του Κωσταραζίου κατάφερε να ισοφαρίσει.

Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές μας μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη. Στο 73ο λεπτό ο Κοσμάς Λιόντος χρίστηκε σκόρερ, κάνοντας το 2-1 για την ερυθροκίτρινη ομάδα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα έγινε το 3-1, με “δράστη” αυτή τη φορά τον Σιάτρα Βασίλη.

Η διοίκηση της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, συγχαίρει την διαιτητική τριπλέτα του αγώνα για την άψογη διαιτησία της. Επιπροσθέτως, ευχαριστούμε θερμά τους φίλους της ομάδας που δώσαν το παρόν στο γήπεδο και συμπαραστάθηκαν στην ομάδα.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε επίσης, τον Κο Πελαγίδη Γιάννη, για την προσθήκη του στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας ως επικεφαλής αυτού, μέχρι το τέλος της χρονιάς. Τέλος δεν θα μπορούσαμε να μη συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι τίμησαν τη θρυλική ερυθροκίτρινη φανέλα με την προσπάθεια τους.

Η προσπάθεια συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και αγάπη.

Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

 

 

 

 

 

 

Back to top button