ΑθλητικάΚαστοριά

Μας καρδιοχτύπησαν αλλά τα κατάφεραν τελικά οι κορασίδες του βόλεϊ (αποτελέσματα – βαθμολογία – φωτογραφίες)

Σε ντέρμπι γκραν γκινιόλ  εξελίχθηκε ο αγώνας βόλεϊ του Σαββάτου μεταξύ του Αρίωνα Πτολεμαΐδας και του ΑΠ Καστοριάς στην κατηγορία των κοριτσιών Κ18. Σε μια πρωτόγνωρα εκρηκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας, οι Καστοριανές αθλήτριες  ήταν αγνώριστες στην αρχή του αγώνα! Έμοιαζαν να τα έχουν χαμένα! Απανωτά λάθη στο σερβίς, χωρίς παλμό κι αλληλοκάλυψη, έχασαν σχεδόν αμαχητί το 1ο σετ με 14-25!

Οι ιαχές των φιλάθλων στις κερκίδες σχεδόν εκκωφαντικές! Η ομάδα μας όμως άρχισε να ξεπερνά το αρχικό σοκ και να βρίσκει σιγά σιγά τον εαυτό της. Αποφεύγοντας τα λάθη άρχισε να παρουσιάζεται σοβαρή, δυναμική, συγκροτημένη! Παίρνει τα δύο επόμενα σετ σχετικά εύκολα και παγώνει τον ενθουσιασμό των φιλάθλων!

Τα κορίτσια μας απελευθερωμένα από το άγχος ξεκινούν εκρηκτικά το 4ο σετ με το σκορ να γράφει 7-0 υπέρ τους !  Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι ήταν εύκολη υπόθεση για την Καστοριά, οι αθλήτριες του Αρίωνα με ένα ξαφνικό ντεμαράζ, προηγούνται και με την ένθερμη υποστήριξη της κερκίδας, παίρνουν τελικά το 4ο σετ και διεκδικούν τη νίκη του αγώνα!

Στο τάι μπρέικ, όμως,  η ομάδα μας έδειξε ότι έχει μεγάλα ψυχικά αποθέματα και παρακάμπτοντας τις φωνές από τους φιλάθλους της Πτολεμαΐδας, επικρατεί τελικά με 15-11. Τελικό σκορ: Αρίων Πτολεμαΐδας- Καστοριά: 2-3

Και οι δύο ομάδες πρόσφεραν βόλεϊ υψηλού επιπέδου σε έναν συναρπαστικό αγώνα που διήρκησε 2 ώρες !

Αρίων Πτολεμαΐδας – ΑΠ Καστοριάς: 2-3:       25-14 (20΄),      17-25 (25΄),     14-25 (25΄),      25-21 (35΄),     11-15 (15΄)

ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (Βαγγέλης Φωτόπουλος) Καταραχιά Ε,  Χαλιβίδου Μ,  Μακρίδου Χ,  Κοκκαλένιου Ε,  Δημάκου Ε,  Φωτοπούλου Π, Κούλα Μ,  Τζήμα Β,  Νόλη Κ,  Δημητριάδου Ρ,  Παναγιωτίδου Θ. (libero),  Κοκκαλένιου Ευ. (libero).

Αποτελέσματα:

Βαθμολογία: 

Επόμενη αγωνιστική 23/11:

Ακολουθούν οι φωτογραφίες από το e-ptolemeos

Back to top button