ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Ο Παναργειακός για τον αγώνα με την Καλλιθέα και περαστικά στον Λάζαρο Δινάδη (φωτογραφίες)

Στο χθεσινό μεγάλο ντέρμπι της νοκ άουτ φάσης του θεσμού του κυπέλλου ο Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ηττήθηκε από την ομάδα της Καλλθέας με σκορ 1-2. O Παναργειακός άνοιξε το σκορ στο 5′ με γκολ που σημείωσε ο Τσαμτσάκης και η φιλοξενούμενη ομάδα ισοφάρισε στο 45+3′ με εκτέλεση πέναλτι που υποδείχθηκε από τον βοηθό διαιτητή.
      Ο αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1 στην κανονική διάρκεια του αγώνα και οδηγήθηκε στην παράταση. Η ομάδα του Άργους σημάδεψε το δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης. Στο 114′ και έξι λεπτά πριν τη λήξη της παράτασης η ομάδα της Καλλιθέας σημείωσε γκολ κάνοντας το 1-2 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα. Με το αποτέλεσμα αυτό ο Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ έμεινε εκτός του θεσμού του κυπέλλου.
    Ο Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ συνεχίζει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το επόμενο Σάββατο 23-11, αγωνιζόμενος στο Νταηλάκι στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
   Σύσσωμοι η διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ εύχονται σύντομα και ανώδυνα περαστικά στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Δινάδη Λάζαρο που τραυματίστηκε στον αγώνα με τα Γραμμοχώρια και θα παραμείνει για αρκετό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης.
Ευχαριστούμε θερμά τους οπαδούς του Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ που στήριξαν την προσπάθεια της ομάδας μας από το πρώτο εώς και το τελευταίο λεπτό του αγώνα.

panargiakosfc.gr

Back to top button