Άργος ΟρεστικόΚαστοριάΝεστόριο

Σήμερα όλα πήγαν στραβά για τον Νέστορα Νεστορίου

Σε ένα απόγευμα που τίποτα δεν πήγε καλά ο Νέστωρ γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα από τα Λακκώματα με σκορ 1-4.

Αν και η ομάδα προηγήθηκε με 1-0 μέσα σε 5 λεπτά αγωνιστικής δράσης με γκολ του Παπαδημητρίου από ασίστ του Χριστόπουλου η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη.

Στο δέκατο μόλις λεπτό η ομάδα μας έμεινε με δέκα παίχτες(Ελληνίδης) σε μία αμφισβητούμενη φάση που άλλαξε την ροή του αγώνα, σαν να μην έφτανε αυτό οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-1 πριν την ανάπαυλα με αυτογκόλ (Σταμπουλτζής) από κόντρα σε εκτέλεση κόρνερ

Στην αρνητική τύχη προστέθηκε και η αναγκαστική αλλαγή από τραυματισμό, (Πατσιόπουλος) , ενώ ο Παπαδημητρίου αγωνιζόταν με πολύ πόνο από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και στην πορεία δέχθηκε σκληρά μαρκαρίσματα.

Η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε άλλα τρία τέρματα καθώς δεν κλείστηκε πίσω πάρα το αριθμητικό μειονέκτημα,και στα τελευταία λεπτά ξέμεινε από δυνάμεις.

Οι σημερινές συγκυρίες δεν αποτελούν δικαιολογία για μία κακή εμφάνιση αντιθέτως αποτελούν κίνητρο για βελτίωση για την δύσκολη συνέχεια. Και η σημερινή ήττα δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά τους στόχους και τις βλέψεις της ομάδας μας, πιστεύουμε στις ικανότητες τον ποδοσφαιριστών μας και στην δουλεία που γίνεται.

Ο στόχος ήταν και θα είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αθλητικός Σύλλογος Νέστωρ Νεστορίου

Back to top button