ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Αποτελέσματα αγώνων των τμημάτων του Α.Σ Καστοριάς

Aγωνιστική δράση του ΑΣ Καστοριάς το Σαββατοκύριακο

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ

 Α.Σ. ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 43-71

Ξεκούραση είχαν οι άντρες και οι έφηβοι του Α.Σ. Καστοριάς, εκμεταλλευόμενοι το ρεπό τους. Αντίθετα οι μικροί, είχαν ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας, η Παιδική ομάδα φιλοξένησε την αήττητη ομάδα πρωτοπόρο του Β΄ ομίλου, Μέγα Αλέξανδρο Κοζάνης.

Σ’ ένα πολύ όμορφο παιχνίδι οι δύο ομάδες μέτρησαν τις δυνάμεις τους, εν’ όψει της συνέχειας του Πρωταθλήματος. Τη σκυτάλη πήραν οι Παμπαίδες, δίνοντας ένα πολύ καλό φιλικό με την αντίστοιχη ομάδα του Άργους Ορεστικού.

Την Κυριακή είχαμε για το Παιδικό Πρωτάθλημα την έναρξη του 2ου γύρου με την ομάδα μας ν’ αντιμετωπίζει το Άργος εκτός έδρας συνεχίζοντας με νίκη, κρατώντας το αήττητο και ταυτόχρονα την 1η θέση του ομίλου.

Δεκάλεπτα: 4-10, 10-38, 23-61 και 43-71.

Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης): Ντόντης 7 (2), Φάσσας 8, Πιπερόπουλος, Παπαδημητρίου 15 (3), Καλαϊτζίδης 18(3), Βασιλειάδης 2, Βλαχάβας 2, Μονοβασίλης 2, Τσαχτσίρας 6, Παπαγιάννης 9(1) Κωνσταντίνου 2 και Κωστάρας.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Α.Π.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 55-49

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι η ομάδα  μας αν και μπροστά στο σκορ για 38 λεπτά, στο τέλος δεν τα κατάφερε, γνωρίζοντας την ήττα από την καλύτερη ομάδα του ομίλου.
Α.Σ. Καστοριάς (Ντόντης): Κρανιά 6, Πολίσι 10 (1), Στοΐτση, Τσαχτσίρα 18, Θυμιοπούλου 10(1), Χατζηϊορδανίδου, Σεβασλίδου 5 και Μακρά.

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Α.Σ. ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Φιλικοί Αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Άργος Ορεστικό την Κυριακή 17 Νοεμβρίου. Οι ακαδημίες αγοριών και κοριτσιών του Α.Σ. Καστοριάς φιλοξενήθηκαν  στο Άργος, όπου τα παιδιά έπαιξαν και διασκέδασαν σ’ ένα γεμάτο γήπεδο όπου και χειροκροτήθηκαν.

Ευχαριστούμε θερμά το σύλλογο του Άργους Ορεστικού και τον προπονητή για τη φιλοξενία κι όλους όσους παρευρέθηκαν στο γήπεδο και συνόδεψαν τα παιδιά τους.   

Back to top button