Άργος ΟρεστικόΔυτική ΜακεδονίαΚαστοριά

Ο Πάνος Κεπαπτσόγλου νέος αντιπρόεδρος της ΠΕΔ Δυτ. Μακεδονίας (βίντεο – δηλώσεις)

Νέος πρόεδρος αναδείχθηκε ο  Γιώργος Δασταμάνης

Συνεδρίασε το νέο 21μελές  συμβούλιο της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας την Πέμπτη το πρωί προεδρεύοντος του Κυριάκου Μιχαηλίδη με θέμα την ανάδειξη του προέδρου και διεκδικητές το δήμαρχο Βοΐου Χρήστο Ζευκλή και το Γιώργο Δασταμάνη, δήμαρχο Γρεβενών. Πρόεδρος αναδείχθηκε ο  Γιώργος Δασταμάνης με 13 ψήφους έναντι 9 του Χρήστου Ζευκλή.

Ο  κ. Δασταμάνης, δήλωσε ότι ενέμενε το αποτέλεσμα και ευχαριστεί όλους όσους τον ψήφισαν, ακόμα και αυτούς που δεν τον ψήφισαν. Θα τιμήσει αυτήν την θέση, «τρέχουν τεράστια ζητήματα σε αυτήν την περιοχή και θα πρέπει να είμαστε όλοι σύσσωμοι μια γροθιά» συμπλήρωσε.

Για τη θέση του αντιπροέδρου της ΠΕΔ υποψηφιότητα  είχαν θέσει ο Κυριάκος Μιχαηλίδης, δημοτικός σύμβουλος Κοζάνης και ο Παναγιώτης Κεπαπτσόγου, δήμαρχος Άργους Ορεστικού με το κ. Κεπαπτσόγλου να παίρνει 13 ψήφους έναντι 8 του Κυριάκου Μιχαηλίδη. Οι κύριοι  Βασιλειάδης Ευστάθιος, Ηλιάδης Δημήτρης  και Καραβασίλης  Ιωάννης έθεσαν υποψηφιότητα ως μέλη της εκτελεστικής επιτροπής και πήραν αντίστοιχα 9, 14 και 12 ψήφους.

Ο κ. Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, αντιπρόεδρος του οργάνου είπε ότι οι στόχοι είναι κοινοί και από αύριο αρχίζει η επίλυση των προβλημάτων. Οι εκλογές τελείωσαν, «μένει η εκλογή του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΕ ώστε ΠΕΔ και ΚΕΔΕ να συμπορευτούν και να συμπράξουν για τα πολλά προβλήματα των δήμων».

Ο Παναγιώτης Πασχαλίδης, νέος γραμματέας και δήμαρχος Πρεσπών   χαρακτήρισε ως ιδιαίτερα τιμητική την γραμματεία της ΠΕΔ  λέγοντας ότι μέχρι εδώ ήταν οι εκλογές.

Η νέα σύνθεση της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας

Πρόεδρος: Γιώργος Δασταμάνης

Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Κεπαπτσόγου

Γραμματέας: Παναγιώτης Πασχαλίδης

Μέλη: Ηλιάδης Δημήτρης  και Καραβασίλης  Ιωάννης

Το Δ.Σ της ΠΕΔ (13 δήμαρχοι και 8 σύμβουλοι) απαρτίζεται από  τα κάτωθι νεοεκλεγέντα μέλη μετά τη Γενική Συνέλευση της 10ης Νοεμβρίου: Μιχαηλίδη Κυριάκο, Καραστέργιο Δημήτριο, Ζιμπιλίδη Αλέξανδρο Βασιλειάδη Ευστάθιο Ηλιάδη Δημήτριο Ιωαννίδη, Λευτέρη Καραβασίλη Ιωάννη, Βακόπουλο Παναγιώτη.

Συμμετέχουν ex officio οι 13 δήμαρχοι της Δυτικής Μακεδονίας : Γιώργος Δασταμάνης, Δημήτρης Κορδίλλας, Γιάννης  Κορεντσίδης, Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, Χρήστος Γκοσλιόπουλος, Λάζαρος Μαλούτας, Χρήστος Ζευκλής, Παναγιώτης Πλακεντάς, Μανώλης Στεργίου, Χρήστος Ελευθερίου, Βασίλης Γιαννάκης, Άνθιμος Μπιτάκης, Παναγιώτης Πασχαλίδης.

Φιλιώ Μπτούρη-Ιωάννα Παπαδημητρίου

prlogos.gr

 

 

 

Back to top button