Καστοριά

Τάκης Κλαζίδης: “Όλοι μαζί να τραβήξουμε κουπί”

Ποτέ και τίποτα δεν μας είναι αρκετό , να είμαστε Άνθρωποι που στις φλέβες μας να κυλάει ο ”ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ”. Ας επιτρέψουμε όλοι τους εαυτούς μας να ξεπεράσουμε τα όρια μας δείχνοντας την αγάπη μας προς τον Σύλλογο Φίλων Περιβάλλοντος και μέσω αυτού στην όμορφη Καστοριά μας!

Ελάτε κοντά μας για να συνεχισουμε ολοι μαζι αυτον τον ομορφο και ανηφορικο δρομο , η κορυφη δεν ειναι μακρυά μας και εγω προσωπικά δε θα ηθελα να ειμαστε λιγοι αυτοι που θα ανταμωσουμε εκει στο τελος της διαδρομης.

Γιαυτο σας περιμένουμε ολες και ολους Φιλοι μου , εσας που αγαπάτε αυτον τον Συλλογο και τον θελετε Ζωντανο και Δημιουργικό , αλλα και την Καστορια μας πιο ομορφη και λαμπερη! Ελατε κοντα μας και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΚΟΥΠΙ , στον όμορφο αυτον αγωνα που θελω να συμμετέχετε για το καλο ολων μας … Για το Περιβαλλον τον συνανθρωπο αλλα και για τα παιδια μας

Την Κυριακη 24 Νοεμβριου και ωρα 11 π.μ. στην αιθουσα της Αντιπεριφερειας οπου θα πραγματοποιηθη η γενικη συνελευση του Συλλογου Φιλων Περιβαλλοντος Καστοριας , και η εκλογη του νεου Διοικητικου Συμβουλιου.

Σας περιμενουμε ολες και ολους να συμμετεχετε , να ψηφισετε αλλα και να ψηφισθητε!

Δειξτε εμπρακτα το ενδιαφερον και την αγαπησας για τον Συλλογο το Περιβαλλον και την Καστορια μας.

Χρηστος ( Τάκης ) Κλαζίδης

Στην φωτογραφια: Οι τεως Προεδροι του Ιστορικου Συλλογου Φιλων Περιβαλλοντος Καστοριας που υπηρετησαν τον Συλλογο μας απο το 1973 και εως το 2017 … !!! — Χαραλαμπος Τουμπιδης – Γρηγορης Τσαμης — Σωτηρης Τοσκος — Νικος Μπαλλης — Κωστας Πεσλης — Λαμπρος
Παπαλαμπρος — Αλεξανδρος Λουλακης — Νικος Καραμανιδης — Βασιλης Σταμπουλιδης — Γιωργος Μπακαρης — Χρηστος Κλαζιδης ….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back to top button