Καστοριά

Αστυνομικό Μέγαρο: Αναρτήθηκε η οικοδομική άδεια μελέτη και κατασκευής του

 

Ευχάριστα νέα  για το αστυνομικό μέγαρο  αναρτήθηκε η οικοδομική άδεια “Μελέτη και κατασκευή κτηρίου στέγασης Αστυνομικής διεύθυνσης Καστοριάς”.

Η κατασκευή του Αστυνομικού  Μεγάρου που μοιάζει  με το γεφύρι της Άρτας,  έχει διχάσει την τοπική μας κοινωνία  και παράλληλα  κρατάει σε στάση αναμονής την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού Καστοριάς, οι οποίοι επιθυμούν διακαώς εδώ και πολλά χρόνια την ανέγερση του .

Είναι πλέον γνωστή η ιστορία του Αστυνομικού Μεγάρου, καθώς εδώ και 12 χρόνια απασχολεί την  τοπική κοινωνία. Οι τελευταίες εξελίξεις, στις οποίες οφείλεται και η καθυστέρηση ως προς την υλοποίησή του, αφορούν στο οικόπεδο, το οποίο παραχωρήθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας προς το Δήμο Καστοριάς, καθώς κρίθηκε μη οικοδομήσιμο. Γνωστό είναι επίσης και το σκάνδαλο που προκύπτει τόσο από την πληρωμή των ενοικίων των γραφείων της υπάρχουσας Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, που ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ ετησίως, αλλά και η πληρωμή των τόκων ενός δανείου, το οποίο δεν έχει αξιοποιηθεί ούτε στο ελάχιστο.

kastoria365.gr

 

 

Back to top button