ΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Καθήλωσε το κοινό της Καστοριάς ο Στέφανος Ξενάκης (φωτογραφίες)

Μια παρουσίαση βιβλίου διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει.

Ο συγγραφέας του best seller “Τo Δώρο “και του πιο πρόσφατου “Κάπταιν” Στέφανος Ξενάκης  δεν επιδόθηκε σε μια συνηθισμένη παρουσίαση βιβλίου το βράδυ της Τετάρτης στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου “Αθανάσιος Χριστόπουλος”. Με αμεσότητα και ειλικρίνεια αφηγήθηκε 13 καθημερινές ιστορίες ανθρώπων που ζουν ανάμεσά μας, μικρά θαύματα, που φέρουν τις συνήθειες και τις αξίες που μπορούν να μας οδηγήσουν σε μια πιο ουσιαστική σχέση με τον εαυτό μας, στην αυτοβελτίωση κι εν τέλει να μας κάνουν πιο ευτυχισμένους .

Άνθρωποι της διπλανής πόρτας που επέλεξαν να βάλουν την κίνηση στη ζωή τους, που δεσμεύονται από τα όνειρά τους και δεν τα παρατούν ποτέ. Αγαπούν τη γνώση και προσπαθούν να εξελίσσονται συνεχώς, εστιάζουν σε κάθε τι καλό υπάρχει γύρω μας κι εκπαιδεύουν την ψυχή τους ώστε να το βλέπει, θέτουν στόχους, διεκδικούν, συνεργάζονται, μοιράζονται, παρατηρούν και δεν κρίνουν, αγαπούν!

Η ομιλία του γκρέμισε τα τείχη που βάζουμε ανάμεσά μας στην καθημερινότητα ,οι αποστάσεις και οι ενδοιασμοί κατέρρευσαν, όλοι μια παρέα πλέον, τα πρόσωπα των ακροατών φώτισαν , χαμόγελα παντού… Μια αξέχαστη βραδιά! Την εκδήλωση διοργάνωσαν το βιβλιοπωλείο Public και οι εκδόσεις Key Books.

ΦΟΥΙΤ

 

Ο Στέφανος Ξενάκης αγαπά το τρέξιμο και δεν θα μπορούσε να φύγει από την Καστοριά χωρίς να χαρεί τη γυρολιμνιά! H  φωτογραφία από τον προσωπικό του  λογαριασμό στο facebook.

Και το σχόλιό του: Πρωινό τρέξιμο με φίλους στη μοναδική λίμνη της Καστοριάς

Back to top button