Κόσμος

Νέο ντοκιμαντέρ των Gorillaz με τίτλο “Reject False Icons”

Οι Gorillaz ανακοίνωσαν ότι το νέο ντοκιμαντέρ τους, με τίτλο “Reject False Icons” θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

Η βρετανική εικονική μπάντα δημιουργήθηκε το 1998 από τον αρχηγό των Blur, Damon Albarn και τον σχεδιαστή κινουμένων σχεδίων και καλλιτέχνη, Jamie Hewlett και αποτελείται από τέσσερις χαρακτήρες animation, τους Stuart “2-D” Pot, Murdoc Niccals, Noodle και Russel Hobbs.

Στο νέο ντοκιμαντέρ παρουσιάζονται η διαδικασία δημιουργίας του πέμπτου και του έκτου studio άλμπουμ των Gorillaz, “Humanz” και “The Now Now”, καθώς και οι περιοδείες για την προώθησή τους.

Vince Staples, Pusha T, Danny Brown, Kelela, Noel Gallagher και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες εμφανίζονται στην ταινία.

Σε σκηνοθεσία Denholm Hewlett, γιου του Jamie Hewlett, το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί σε κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο, για μία μέρα μόνο, στις 16 Δεκεμβρίου.

Ο σκηνοθέτης εξηγεί ότι “ακολούθησε κάθε κίνηση της μπάντας για τρία χρόνια, την παραγωγή των άλμπουμ, καθώς και την παγκόσμια περιοδεία της μπάντας με συναυλίες σε όλη την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική και το Μεξικό”.

Το ντοκιμαντέρ είναι “το πρώτο ολοκληρωμένο ταξίδι στον κόσμο των Gorillaz και της μεγάλης οικογένειας τους” αναφέρεται σε δελτίο τύπου και σημειώνεται ότι πρόκειται για συμπαραγωγή των Gorillaz Productions, Eleven, Trafalgar Releasing και Warner Music Entertainment.

ΑΠΕ

Back to top button