ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Β’ ΕΠΣ: Συμπλοκές παικτών στον αγώνα Ροσονέρι με Ελπίδες Μεσοποταμίας

Όσες προσπάθειες και αν καταβάλαμε από τα αποδυτήρια μας μέχρι τον αγωνιστικό χώρο του Άργους Ορεστικού δεν στάθηκαν ικανές για να κερδίσουν την μεγάλη απειρία, την κακή διαχείριση του ρέφερι και τέλος την μεγάλη προσπάθεια ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ( σφύριξε περισσότερες φορές από ότι σφυρίζουν οι διαιτητές σε έναν αγώνα μπάσκετ ) ώστε σώνει και καλά να χαθούν πόντοι από την ομάδας μας εκμεταλλευόμενος φυσικά και την κακή αγωνιστική εικόνα που είχαμε !!!
Το να αναφερθούμε σε φάσεις για πέναλτι, οφσάιντ, φάουλ κτλπ περιττό γιατί ο τρόπος διαχείρισης του παιχνιδιού που έκανε δημιούργησε μια καταιγίδα που ξέσπασε στο τέλος με τον χειρότερο τρόπο συμπλοκές ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο συμπλοκές στην κερκίδα συμπλοκές έξω από τα αποδυτήρια ποδοσφαιριστές σε κατάσταση αμόκ και από τις δυο ομάδες κλπ κλπ ότι χειρότερο ότι ποιο θλιβερό για δυο ομάδες που στις τάξεις τους έχουν ποδοσφαιριστές δεκατεσσάρων ετών και φυσικά μέσα από όλα αυτά τα τραγικά ένα φύλλο αγώνος το οποίο ξεμπέρδεψε τελείως το κουβάρι της Αριάδνης αναφέροντας για σύρραξη παικτών αλλά τιμωρώντας με δυο κόκκινες κάρτες ποδοσφαιριστές μόνο της δίκης μας ομάδας ( από κίτρινες είχαμε χάσει τον λογαριασμό )
Φυσικά αν δεν υπήρχε εσκεμμένος σχεδιασμός των 2/3 τις συγκεκριμένης τριπλέτας που ξεχείλιζαν από απειρία δεν υπάρχει μάλλον κανένας σχεδιασμός στον ορισμό διαιτητών διότι το παιχνίδι είχε τεράστιο βαθμό επικινδυνότητας λόγο μεγάλης αντιπαλότητας των δυο ομάδων και κακής προϊστορίας !!!
Δεν γνωρίζουμε ποιος μπορεί να χαίρεται με τέτοιες καταστάσεις γνωρίζουμε όμως ποιοι φέρνουν την ευθύνη όπως το γνωρίζουν και οι ίδιοι
Και δεν είναι οι δυο βαθμοί που χάσαμε κάποια στιγμή θα γινόταν αλλά ο τρόπος που έγινε ήταν ΚΑΚΟΣ ειδικά για το Άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο !!!
Στην αντίπερα όχθη υπάρχουν έντονα παράπονα από την συμπεριφορά συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών της αντίπαλης ομάδας καθόλη την διάρκεια του αγώνα την οποία φυσικά ευλογούσε ο ρέφερι του παιχνιδιού !!!
Τέλος μετά από αίτημα του ΔΣ Ελπίδων Μεσοποταμίας θα πρέπει να μεταφέρουμε προς το ΔΣ Ακαδημίας Ροσονέρι τα εύσημα για την φιλοξενία τους και ένα μεγάλο συγγνώμη για την απρεπή συμπεριφορά κάποιων ποδοσφαιριστών μετά την λήξη του αγώνα !!!
Για την ιστορία και μόνο η ομάδα μας προηγήθηκε στο 14’ με γκολ του Κοτανιδη Δ. και ισοφάρισε στο 92’ με γκολ του Νικολαου Θ. παραμένοντας αήττητη για έκτη αγωνιστική με 5-1-0 στην κορυφή του βαθμολογικού πινακα !!!
Ακαδημία Ροσονέρι – Ελπίδες Μεσοποταμίας
0-1 ημίχρονο / 2-2 τελικό !!!
Σε αναμονή εξελίξεων …..

Ελπίδες Μεσοποταμίας

 

 

Back to top button