Καστοριά

Δύο Κλεισουριώτες στη νέα διοίκηση της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης

Επανεξελέγη στη θέση του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης ο Ανδρέας Μανδρίνος, μετά τις έκτακτες εκλογές. Η πρώτη θητεία του κ. Μανδρίνου και του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου έληγε τον ερχόμενο Μάιο, όμως οι εξελίξεις επισπεύσαν τη διενέργεια εκλογών.

Η επανεκλογή του Ανδρέα Μανδρίνου στη θέση του προέδρου της ΕΞΘ ερμηνεύεται και ως επιδοκιμασία των ξενοδόχων για τη στάση που κράτησε στο θέμα του Οργανισμού Τουρισμού. Μετά και τις χθεσινές εκλογές, η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΞΘ είναι η εξής:

Πρόεδρος: Ανδρέας Μανδρίνος (επανεξελέγη στην ίδια θέση) Ξενοδοχείο MANDRINO

Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Τορνιβούκας (επανεξελέγη στην ίδια θέση) Ξενοδοχείο CITY

Γενικός Γραμματέας: Δημήτριος Σιμιακός (ήταν ταμίας στο προηγούμενο ΔΣ)

Ταμίας: Θεόδωρος Μουσιάδης (νέο μέλος ΔΣ)

Έφορος: Χρήστος Καλιακάτσος (επανεξελέγη στην ίδια θέση)

Μέλη: Παναγιώτης Μπουτσούκης, Ελένη Παπία (νέα μέλη ΔΣ)

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΕΞΘ κ. Ανδρέας Μανδρίνος ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για την εμπιστοσύνη τους, προσθέτοντας ότι αυτό του δημιουργεί μεγάλο αίσθημα ευθύνης. Χαρακτήρισε ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο προσωπικά και η εκ νέου παρουσία του Κωνσταντίνου Τορνιβούκα ως αντιπροέδρου της ΕΞΘ. “Πρώτος στόχος μας είναι η προβολή και η αύξηση της αναγνωρισιμότητας του προορισμού μέσα από τις συνεργασίες με όλες τις υγιείς δυνάμεις του χώρου” σημείωσε. “Δεύτερος στόχος η άσκηση πίεσης για τη βελτίωση της ασφάλειας, της καθαριότητας και της αποπεράτωσης των υποδομών της πόλης. Έπεται η υπεράσπιση των συμφερόντων του κλάδου και για αυτό το σκοπό πρόθεση μας είναι η αγαστή και διαρκής συνεργασία με τα συνδικαλιστικά μας όργανα και τις αρχές. Τέλος, θα ασχοληθούμε με τα ατομικά προβλήματα των ξενοδόχων όσον αφορά την επίλυση διαφόρων θεμάτων αλλά και της γραφειοκρατίας που καλά κρατεί».

Όλο το άρθρο της Σοφίας Χριστοφορίδου στο makthes.gr

 

 

Back to top button