ΑθλητικάΚαστοριά

ΝΟΚ: Ο Κωστής Χρήστου στο προπονητικό κοινόβιο της εθνικής ομάδας

3741

Ακόμη μία μεγάλη διάκριση για αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Ακόμη μία μεγάλη διάκριση ήρθε για αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς. Μετά τα τελευταία εργομετρικά τεστ που πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 25-11-2019, παρουσία του Εθνικού προπονητή κ. Κοντομανώλη, για την είσοδο στην Εθνική Ομάδα κωπηλασίας, ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς Χρήστου Κωστής κλήθηκε να συμμετάσχει σε προπονητικό κοινόβιο της εθνικής ομάδας από τις 2 έως και τις 8 Δεκεμβρίου 2019, στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Ο Κωστής Χρήστου, χρυσός πανελληνιονίκης τον Ιούλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα Ιωάννινα.

Μετά την κλήση και τη συμμετοχή της αθλήτριας του Ν.Ο.Κ. Αναστασιάδου Ευαγγελίας, η οποία πραγματοποιεί ήδη εδώ κι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα πρόγραμμα προολυμπιακής προετοιμασίας, προκειμένου να διεκδικήσει τον ερχόμενο Μάιο τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, ένας ακόμα αθλητής του ιστορικού Ομίλου θα συμμετάσχει σε κοινόβιο της εθνικής ομάδας.

Η ανοδική πορεία του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς είναι πασιφανής πλέον και οι αθλητές του, ο ένας μετά τον άλλο, ανοίγουν σιγά σιγά την πόρτα της εθνικής ομάδας και στοχεύουν σε τεράστιες επιτυχίες, παγκοσμίου επιπέδου πλέον.

Το Δ.Σ. και οι προπονητές του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς εύχονται στους δύο πλέον αθλητές του Ομίλου (Αναστασιάδου και Χρήστου) ότι καλύτερο για την αθλητική τους σταδιοδρομία σε επίπεδο εθνικής ομάδας πλέον κι ευελπιστούν για ακόμα περισσότερες συμμετοχές αθλητών του Ν.Ο.Κ. στην εθνική ομάδα στο άμεσο μέλλον.

Back to top button