ΑθλητικάΚαστοριά

Γ’ Εθνική: Ήττα ξανά για την Αστραπή Μεσοποταμίας 0-5 από τον Θερμαϊκό (αποτελέσματα – βαθμολογία)

Μία ακόμη εντός έδρας ήττα πρόσθεσε στον κρίκο των αρνητικών της αποτελεσμάτων η Αστραπή Μεσοποταμίας, δυσχεραίνοντας ακόμη περισσότερο την βαθμολογική της θέση και περιορίζοντας αισθητά τις ελπίδες για παραμονή την κατηγορία
Αυτή την φορά οι κιτρινόμαυροι, αν και ήταν ανταγωνιστικοί στο α’ ημίχρονο, τελικά δεν τα κατάφεραν, γνωρίζοντας την 5η ήττα εντός έδρας (10η στο πρωτάθλημα), από τον Θερμαϊκό Θέρμης με το βαρύ σκορ 0-5.

Οι φιλοξενούμενοι, αν και προέρχονταν από ματς ματς χωρίς νίκη, ήταν στην 4η θέση της βαθμολογίας, έδειξαν ένα πολύ καλό σύνολο, ειδικότερα στην επανάληψη, φθάνοντας δίκαια στην επικράτηση.
Να σημειωθεί ότι το ματς ίσως να είχε διαφορετική εξέλιξη, όταν στο 28’ ο Καραμανίδης Λ., αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι χάνοντας μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 1-1.

Για την ομάδα της Θέρμης – προπονητής της οποίας είναι ένα δικό μας παιδί, ο Βασίλης Μπούρκας, καταγόμενος από την Πολυκάρπη, ομάδα στην οποία αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε και στην Καστοριά, αλλά και σε άλλες ομάδες – τα γκολ σημείωσαν ο Μαυρομάτης (13’ και  71’, Ανδρεάκος 73’ και  89’ και Μπατακώτας 32’).

AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

sentranews.gr

 

Back to top button