ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Η νίκη της Δόξας Κορησού (βίντεο)

Την καλύτερη εμφάνιση έως τώρα έδειξε στο πρωτάθλημα η ομάδα μας με νίκη επί της Ομόνοιας με σκορ 3-2.

Καταπληκτικό ημίχρονο με πάρα πολύ ένταση, σε όλες τις γραμμές του συστήματος για την ομάδας μας! Άφησε χαμόγελα ενθουσιασμό και φυσικά ικανοποίησε τον πολύ κόσμο που ήρθε και στήριξε την ομάδα!!

Ξεκίνησε επιθετικά η ομάδα μας και όχι αμυντικά όπως θα περίμενε ο κάθε παράγοντας λόγο της διαφοράς στον βαθμολογικό πίνακα. Έκανε δύο κλασικές ευκαιρίες και στην τρίτη μόλις μέσα στο πεντάλεπτο με εξαιρετικό φάουλ του Λευτέρη Μηλιάτη η μπάλα ταρακούνησε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο έμπειρος αμυντικός και αρχηγός Βασίλης Λαζαρίδης σηκώθηκε πολύ ψηλά και με κεφαλιά έκανε το 1-0. Η αντίπαλη ομάδα έψαχνε συνεχώς να τρυπήσει την άμυνα μας με βαθιές μπαλιές πίσω από το κέντρο όπου δεν τους έκανε καθόλου την χαρά η αμυντική λειτουργία της ομάδας μας. Μετά από 10 λεπτά μια βαθιά μπαλιά από τις πολλές κατέληξε στον παίχτη της αντίπαλης ομάδας όπου κατέβασε την μπάλα αλλά και σκόραρε για το 1-1. Λήξη πρώτου ημιχρόνου με σκορ 1-1 και την ομάδα μας να πηγαίνει στα αποδυτήρια με πολύ υψηλό ηθικό.

Καθώς άρχισε το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας είχε πάλι ένταση αλλά ήταν πιο συντηρητική και λίγο πιο αμυντική στην δημιουργία φάσης. Μετά από αναμπουμπούλα στην περιοχή βρέθηκε σε κενή θέση ο Παντελής Γάκιας όπου εκτέλεσε με πολύ δυνατό σουτ τον αντίπαλο τερματοφύλακα και η ομάδα ξανά παίρνει προβάδισμα στο 57′. Μετά από ώρα καθώς το παιχνίδι είχε πολλές ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, ο Παντελής Γάκιας ξανά βρίσκει τέρμα μετά από εκτέλεση του Διονύση Μηλιάτη με δυνατό πλασέ όπου η μπάλα χτυπάει στο δεξί δοκάρι και ο Παντελής Γάκιας βρέθηκε στον σωστό χώρο, στον σωστό χρόνο να σουτάρει και να κάνει το 3-1 Στο 69′. Καθώς η ομάδα μας είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων έδωσε έμφαση περισσότερο στην αμυντική λειτουργία και απειλούσε με αντεπιθέσεις την αντίπαλη ομάδα. Η αντίστοιχη ομάδα της Ομόνοιας βρήκε το γκολ της μείωσης με ένα σουτ σε 3-2. Τελευταία λεπτά η ομάδα μας λειτούργησε σωστά στις προκλήσεις της αντίπαλης ομάδας και το σκορ έληξε σε 3-2 !!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΤΉΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ!!

Δόξα Κορησού


Δείτε κάποιες στιγμές από το παιχνίδι και τους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια: 

Μετά από 28 χρόνια η Δόξα Κορησού νίκησε την Ομόνοια Βογατσικού! (προϊστορία – φωτογραφίες)

 

Back to top button