ΠΕΔ: Στήριξη του δοκιμαζόμενου λαού της Αλβανίας με συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας, μετά από πρωτοβουλία Γ. Κορεντσίδη (βίντεο)

Στην πρωτοβουλία που ανέλαβε ο δήμος Καστοριάς για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας στο δοκιμαζόμενο από τον καταστροφικό σεισμό, λαό της Αλβανίας, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του από την ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, ο Δήμαρχος Γιάννης Κορεντσίδης.

Ο ίδιος ζήτησε να γίνει κάτι συντονισμένα και σε συλλογικό επίπεδο, λέγοντας πως ζήτησε από την ΠΕΔ να πάει την πρωτοβουλία για να βοηθηθεί ο δοκιμαζόμενος λαός της γείτονος χώρας.
Η πρόταση αφορά να συνταχθούν στη δράση οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι των δήμων, με τον κ. Κορεντσίδη να τονίζει πως από πλευράς του Δήμου Καστοριάς είναι έτοιμο το κοινωνικό ιατρείο, το κοινωνικό φαρμακείο.
Ο πρόεδρος της ΠΕΔ εμφανίστηκε θετικός, ενώ το θέμα θα συζητηθεί και στη συνεδρίαση των δημάρχων της Δυτικής Μακεδονίας.

e-ptolemeos.gr

 

Σχολιάστε

Η διευθυνση email σας ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί(ενημερωθείτε για την πολιτική ανάρτησης σχολίων στο fouit.gr απο εδώ) *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.