ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η Μελίνα Κανά στην Καστοριά για μία εμφάνιση

Η Μελίνα Κανά διαλέγει τα πολυτιμότερα τραγούδια της δισκογραφίας της και τα ακουμπάει δίπλα σε τραγούδια ορόσημα του ελληνικού πενταγράμμου. Από το υλικό του Θανάση Παπακωνσταντίνου και του Σωκράτη Μάλαμα που είναι συνδεδεμένο άρρηκτα με τη φωνή και την πορεία της, μέχρι τις επιλογές κλασσικών τραγουδιών που όρισαν το ελληνικό τραγούδι.
Η αισθαντική ερμηνεύτρια χτίζει ένα πρόγραμμα που εκφράζει με λεπτομέρεια το καλλιτεχνικό της παρόν. Ακουμπώντας στις ανθρώπινες διαθέσεις, από τα πιο βαθιά και προσωπικά έως τη διονυσιακή εξωστρέφεια, το πρόγραμμα αποτελεί μία δυνατή αποτύπωση διαθέσεων και συναισθημάτων μέσα από λόγια και στίχους, μελωδίες και ρυθμούς.
Πάντα δυναμική και συνάμα τρυφερή η Μελίνα αγγίζει τους προβληματισμούς μας και μας δίνει με την ερμηνεία και τη σκηνική της παρουσία την ευκαιρία, έστω και για δυόμιση ώρες να αφήσουμε πίσω την καθημερινότητα και τα άγχη της.
Στο πλευρό της φέτος ο Παναγιώτης Λάμπουρας ,ο νέος και πολλά υποσχόμενος σολίστας στο βιολί,
τραγουδοποιός και ερμηνευτής που έχει ήδη στο ενεργητικό του έναν προσωπικό δίσκο ( «Υδρόγειος» κυκλ. Μικρή Άρκτός)και την συμμετοχή του στις παραστάσεις της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και του Γιάννη Κότσιρα.
Επιμέλεια Προγράμματος : Μελίνα Κανά – Λήδα Ρουμάνη
Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 στις 9 μ.μ.
Στο Prague
 

 

 

 

 

Back to top button