ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Erasmus+: Έκθεση φωτογραφίας «Ο κόσμος γύρω μας» στο Ενυδρείο

Η έκθεση φωτογραφίας με τίτλο: «Ο κόσμος γύρω μας» – “The world around us”, ταξιδεύει στο ΚΠΕ και στο Ενυδρείο Καστοριάς!
Η έκθεση γίνεται στο πλαίσιο της σύμπραξης των σχολείων του τριετούς Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus +, “Young European Journalists : Listen to our Voice “στο οποίο συμμετέχει το 5ο Δημοτικό Σχολείο ως εταίρος!

Οι φωτογραφίες είναι όλες «τραβηγμένες» από μαθητές δημοτικού της Ελλάδας, της Φινλανδίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Γαλλίας, χωρίς επεξεργασία, με φωτογραφική μηχανή ή κινητό τηλέφωνο. Αποτυπώνουν στιγμιότυπα και τοπία από τις πέντε χώρες, μέσα από τα δικά τους παιδικά μάτια!

Οι φωτογραφίες εκτέθηκαν για πρώτη φορά τον περασμένο Μάιο, στο αρχοντικό Βέργου, όπου είχαν την ευκαιρία να τις απολαύσουν οι ξένοι εκπαιδευτικοί των 5 ευρωπαϊκών σχολείων που συμμετείχαν στην 4η διεθνική συνάντηση του προγράμματος στο 5ο Δημοτικό Σχολείο.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, τις ώρες και τις μέρες λειτουργίας του ΚΠΕ και του Ενυδρείου.

Η έκθεση πραγματοποιείται με την αρωγή του ΚΠΕ και την ευγενική φιλοξενία του Ενυδρείου Καστοριάς! @ 5ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς

Τις ημέρες και ώρες που είναι ανοιχτά το ΚΠΕ και το Ενυδρείο, έως τέλος Ιανουαρίου

 

 

 

 

 

Back to top button