ΚαστοριάΝεστόριο

Καστοριά: Σύλληψη 56χρονου για παράνομη μεταφορά (φωτο)

Συνελήφθη χθες (06-12-2019) το απόγευμα σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου, 56χρονος αλλοδαπός, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε περιοχή της Καστοριάς Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 56χρονο, ο οποίος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής, 38χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε εισέλθει παράτυπα στη χώρα και κατά τον έλεγχο επέδειξε διαβατήριο με πλαστή σφραγίδα εισόδου.

Κατασχέθηκαν, το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, 2 κινητά τηλεφώνα, 3 κάρτες SIM, 1 διαβατήριο και το χρηματικό ποσό των 1.070 ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου, ενώ οι συλληφθέντες μαζί με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

Back to top button