ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Δόξα Αμπελοκήπων – Παναργειακός 0-2 (ρεπορτάζ – φωτογραφίες)

Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε από τις δύο ομάδες πριν την έναρξη του αγώνα, στη μνήμη των εκλιπόντων Δαμιανού Δέλλιου και μικρού Νικόλα

Άλλη μια εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Α.Σ.Παναργειακός αυτή τη φορά κόντρα στην ομάδα της Δόξας Αμπελοκήπων. Το συγκρότημα του Βαγγέλη Σιώμου επιβλήθηκε με σκορ 0-2 πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και μία φορά για το δοκάρι. Η ομάδα των Αμπελοκήπων έκανε αρκετές αξιόλογες προσπάθειες να πετύχει ένα τέρμα, σημάδεψε δύο φορές το δοκάρι και σε όλες τις υπόλοιπες βρέθηκε για άλλη μια φορά απέναντι στα κατεβασμένα “ρολά” του τερματοφύλακα του Παναργειακού Γρηγόρη Κοσμίδη με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να σκοράρει.
    Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε από τις δύο ομάδες πριν την έναρξη του αγώνα, προς τιμήν των αδικοχαμένων εκλιπόντων Δέλλιου Δαμιανού και του μικρού Νικόλα ο οποίος έδωσε μεγάλο αγώνα με την υγεία του με τη συμπαράσταση σύσσωμης της κοινωνίας του Ν.Καστοριάς και αγωνιζόταν στις ακαδημίες του Μαυρόβου.
     Ο Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ευχαριστεί θερμά τους δύο χορηγούς της νέας στολής της ομάδας με την οποία εκάνε έκανε ντεμπούτο στον αγώνα στους Αμπελόκηπους.
      Xορηγοί: Finale patisserie Αφοί Παπαιωάννου, Gentlemen’s House Γιούπας Νίκος.
Αμφότεροι δραστηριοποιούνται με τις επιχειρήσεις τους στο Άργος Ορεστικό και τους ευχαριστούμε για την διάθεσή τους.
      Την επόμενη και τελευταία πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος αγωνιστική, ο Α.Σ.Παναργειακός φιλοξενείται στην έδρα της Πενταβρύσου.
  Αρχική εντεκάδα: Κοσμίδης, Μουτζίκης, Σιδηρόπουλος, Χαραλαμπίδης, Κόζαρης, Σίμου, Γκαγκάνας, Ρόμπος, Μπαράκης, Τσιγαρίδας, Τσαμτσάκης.
     Αλλαγές: Μπίζογλου, Ξανθόπουλος, Παπάς, Σκραπαρλής.
Σκόρερ: Τσαμτσάκης, Μπαράκης

Back to top button