ΑθλητικάΚαστοριά

Μία νίκη και μία ήττα για τα κορίτσια του βόλεϊ (φωτογραφίες)

Δύο εντός έδρας παιχνίδια είχε το Σαββατοκύριακο για τις ομάδες της Ακαδημίας Πετοσφαίρισης Καστοριάς . Το Σάββατο τα κορίτσια Κ18 αναμετρήθηκαν με την ομάδα του Αριστέα Φιλώτα. Τα κορίτσια του Βαγγέλη Φωτόπουλου ξεκίνησαν μουδιασμένα τον αγώνα και ο Αριστέας τους δυσκόλεψε αρκετά στο 1ο σετ, που τελικά έληξε υπέρ της καστοριανής ομάδας με 25-21. Από κει και πέρα η ομάδα βρήκε τον αγωνιστικό της εαυτό , έπαιξε το βόλεϊ που ξέρει να παίζει κι έφτασε εύκολα στη νίκη του αγώνα με 3-0.

Τα κορίτσια K16 έδωσαν τον 30 αγώνα της σεζόν, φιλοξενώντας στο Κλειστό τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας. Η πολυπληθής ομάδα της Παναγιώτα Φίλιου, παρά την ήττα της με 0-3,  παρουσιάστηκε βελτιωμένη κι έδωσε ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον, μετά τις πολύτιμες εμπειρίες που αποκομίζει από τους αγώνες.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ18   ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΦΙΛΩΤΑ    3-0   (25-21) (25-16) (25-7)

ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (Βαγγέλης Φωτόπουλος) Καταραχιά Ε, Χαλιβίδου Μ, Μακρίδου Χ, Κοκκαλένιου Ε, Φωτοπούλου Π, Τζήμα Β, Νόλη Κ, Δημητριάδου Ρ, Παναγιωτίδου Ε., Μασιακού Ευ.,Νάτσιουλα Ε., Παναγιωτίδου Θ. (libero), Κοκκαλένιου Ευ. (libero).

Φωτογραφίες: ΦΟΥΙΤ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ16

ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ  : 0-3  (21-25) (21-25) (16-25)

ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ( Φίλιου Παναγιώτα) Δημητριάδου Ρ., Βλιώρα Χ, Παναγιωτίδου Ευ, Σωτηροπούλου Χ., Νάτσιουλα Ε., Σαχινίδου Φρ., Κορεντσίδου Θ., Πετρίδου Χ., Κρανιά Α, Καλαφάτη Ε, Δημητρίου Χ., Μασιακού Ευ., Γεωργοπούλου Χ. (libero), Νικολαΐδου Κ. (libero).

  

Back to top button