ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Όλη η Καστοριά στη συναυλία – Ξεπούλησαν επιχειρήσεις εστίασης (φωτογραφίες)

Με τεράστια προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε η συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας, στα πλαίσια της έναρξης λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου της πόλης μας

Της Χρυσούλας Κυρατζή

Όπως αποδείχθηκε ο κόσμος  είναι πρόθυμος να συμμετάσχει ένθερμα σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις…αρκεί να γίνονται!

Αναμφίβολα το όνομα του Μιχάλη Χατζηγιάννη είναι ικανός «κράχτης» για να μαζευτεί μεγάλο πλήθος κόσμου να τον ακούσει.

Το μήνυμα χθες – που ήταν δυνατότερο και από την αγαπημένη φωνή του καλλιτέχνη- ήταν πως οι πολίτες είναι εδώ, «ζωντανοί», χαρούμενοι, πρόθυμοι να κάνουν μια νέα αρχή, να αγαπήσουν την Καστοριά ξανά, την αγορά της, τις ομορφιές της…όλα!

Πρόθυμη να βγει από τα σπίτια της. Να διασκεδάσει, να ψωνίσει, να πιει κάτι ζεστό, να φάει, να παίξει! Αλήθεια παρατηρήσατε πόσα παιδιά -από πολύ μικρά βρέφη (!) μέχρι παρέες εφήβων- ήταν χθες έξω; Υπήρχε ο προορισμός, ο λόγος για να βγουν!

Με μεγάλη μας χαρά πληροφορηθήκαμε πως επιχειρήσεις εστίασης ξεπούλησαν κυριολεκτικά χθες το βράδυ, λόγω κοσμοσυρροής. Και δεν αμφισβητείται αυτό καθώς ο κόσμος έκανε ουρά σε καφέ και φαστ -φουντ/ πιτσαρίες/ κρεπερί! Άρα όλοι έχουν σήμερα έναν λόγο να χαμογελούν!

Ένα μεγάλο  μπράβο στους διοργανωτές! Ένα μεγάλο μπράβο στον κάθε Καστοριανό που έδωσε το παρών σε αυτή τη γιορτή της πόλης!

Κι ένα μεγάλο μπράβο στους αγαπημένους καλλιτέχνες Μιχάλη Χατζηγιάννη και Μελίνα Μακρή, που μας ταξίδεψαν με τα όμορφα τραγούδια τους!!

Φωτογραφίες και Video από τη συναυλία στο aboutkastoria.gr

Μεγάλη φωτοβόλτα στη «Μαγική Λιμνοπολιτεία» ΕΔΩ

 

 

 

Back to top button