Διεθνής διάκριση για τον Καστοριανό καλαθοσφαιριστή Κώστα Κάδρα (βίντεο)

Στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ – Βράβευση από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου

Πέντε παίκτες του Γ.Σ. Περιστερίου καθώς και ο αρχιπροπονητής του, Γιάννης Βαλληνδράς, έφτασαν – μέσω  των Εκπαιδευτηρίων “Λαμπίρη” στον τελικό του παγκοσμίου σχολικού πρωταθλήματος και ο Π.Σ.Α.Τ. τους βράβευσε για την πορεία και την προσπάθεια τους!

Η περσινή αγωνιστική περίοδος ήταν ονειρική για τα τμήματα υποδομής του Γ.Σ. Περιστερίου καθώς οι Παίδες κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Ε.Σ.Κ.Α. και την τέταρτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, ενώ οι Έφηβοι πήγαν στην Ελευθεροπούλη ως την καλύτερη ομάδα της Αθήνας και αποχώρησαν από αυτή με το ασημένιο μετάλλιο στο στήθος. Πέντε εξ αυτών, μαζί με τον Γιάννη Βαλληνδρά, τον αρχιπροπονητή του Γ.Σ.Π. στα τμήματα μπάσκετ, κρέμασαν στον λαιμό τους και το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Σχολικό πρωτάθλημα.

Μέσω των Εκπαιδευτηρίων “Λαμπίρη”, οι Ζώης Καράμπελας, Κωνσταντίνος Κάδρας, Βασίλης Σταυρακούκας, Άγγελος Σκόρδος και Κώστας Παπαδημητρίου βρέθηκαν στον τελικό όπου στην εκπνοή, έχασαν το χρυσό μετάλλιο από το Ισραήλ!

Η επιτυχία τους αυτή, τους έφερε το απόγευμα της Δευτέρας (9/12) στο Μέγαρο Μουσικής όπου τιμήθηκαν από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου!

Ο Κωνσταντίνος Κάδρας στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και μέλος τις καλύτερης πεντάδας της διοργάνωσης.