Καστοριά

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΟΔΟΣ

Γιατί όχι επιτήρηση;

Τι δεν θα συμβεί αν αποφευχθεί η επιτήρηση; Μήπως θα γίνουν οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια; Μήπως οι πλατείες; Μήπως θα έλθουν πανεπιστημιακές σχολές στην Καστοριά; Ή μήπως απλά θα συνεχίσει το πάρτυ των διακρίσεων με τα ΜΜΕ, των δοσοληψιών δηλαδή, των προσλήψεων συμβούλων άπειρων και άπειρων που έχουν ενσκύψει εσχάτως; Μπορεί να ακούγεται κάτι άχαρο, αλλά ταυτόχρονα επιφέρει τέλος σε προσλήψεις, σε εκδηλώσεις και οι δημόσιες σχέσεις που ενεργούνται ανεξέλεγκτα.

Διαβάστε επίσης:

Λόγος & Αντίλογος
ΣΑΣΑΣ ΓΚΟΛΟΓΚΙΝΑ:
11η Νοεμβρίου
Αν δεν υπήρχαν Έλληνες στην Καστοριά, τότε εμείς από πού έχουμε προέλθει;

ΟΔΟΣ:
Και το χρέος της ΔΕΥΑΚ;
Γιατί να μη διοργανώσουν 1-2 ακόμη τρικούβερτα γλέντια για να περάσουν κι’ άλλες αυξήσεις; Τι πειράζει να αυξηθούν κατά 50% και οι λογαριασμοί της ΔΕΥΑΚ;

ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΠΑΤΡΩΝΟΥ ΠΑΠΑΤΕΡΠΟΥ:
Το ψηφιδωτό
Το ότι έλειπε το ε στην υγία σήμαινε πως η υγεία κάποιου δεν θα ήταν και τόσο καλή;

ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΡΔΑ:
Αγαπητή ΟΔΟΣ
Ο δήμος φαίνεται διατεθειμένος να επιτρέπει στους δημότες του να μην πληρώνουν, αφού δεν υπάρχει ουσιαστική συνέπεια, στηριζόμενος σε πολίτες που πληρώνουν στην ώρα τους ως άλλα «χρήσιμα κορόιδα» κι οποίοι θα επωμιστούν –και– αυτό το βάρος.

ΟΔΟΣ:
Να κρατήσουν οι χοροί!
Ένα γραφείο ορόφου στην Καστοριά, μόλις 40 τμ, θα πληρώσει 264,24 € φόρους στον Δήμο Καστοριάς, μετά τις αυξήσεις 40%!

Το Σκάκι
Είναι, σαν ο Μητσοτάκης να προσλάμβανε τον Βαρουφάκη ειδικό συνεργάτη, τον Γιάνη με το ένα “ν”, και μετά να μας έβαζε αύξηση 40% στους φόρους που πληρώνουμε, για να αποφύγουμε την επιβολή νέου μνημονίου.

ΑΛΙΚΗΣ ΚΑΖΤΑΡΙΔΟΥ:
“Της Πατρίδας…” [II] Η έννοια «πατρίδα» ξανανοηματοδοτήθηκε στις μέρες μας με αφορμή την οικονομική και προσφυγική κρίση.

ΟΔΟΣ:
Σάββατο
Χάθηκε ίσως μια ακόμη ευκαιρία να αναβαθμιστεί η εκτίμηση για το παλιό αστικό κέντρο της Καστοριάς, κάτι που θα συνέβαινε εάν οργάνωναν την συναυλία Χατζηγιάννη εκεί. Στην πλατεία Ομονοίας.

ΟΔΟΣ:
Κυριακή
Η συγκέντρωση τόσου πλήθους στην συναυλία Χατζηγιάννη πιστοποιεί την ανάγκη του να ξεφύγει από την πνιγηρή ατμόσφαιρα των βαλκανικών χάλκινων που μονοπωλεί και αλωνίζει.

ΣΟΝΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ-ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ:
Αγαπημένε μας Νικόλα
ό,τι άγγιξες χρυσάφι ατόφιο έγινε…
Καλότατέ μας Νικόλα, θα σε θυμόμαστε όλοι μας πάντα 

-Μειώσεις δημοτικών φόρων σε δήμους

-Ο δήμαρχος Σερρών

-Οι Τρεις Αδελφές της κινητής

…κι άλλα.

ΟΔΟΣ
το βήμα της Καστοριάς
Πέμπτη 12.12.2019 | 1013

 

 

 

 

 

Back to top button