Τα παιδιά στόλισαν με τα μηνύματά τους το “Δέντρο των ευχών” της Αντιπεριφέρειας (φωτογραφίες – βίντεο)

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση συμμετείχαν σήμερα το πρωί μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, όπου βρέθηκαν στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας για να στολίσουν το «Δέντρο των Ευχών». Τα παιδιά υποδέχτηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος και η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Υποδομών και Περιβάλλοντος Καλλιόπη Κυριακίδου.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κρεμάσουν μόνα τους στο δέντρο τις χριστουγεννιάτικες κάρτες που έφτιαξαν, στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα  για τις Άγιες μέρες και τη Νέα Χρονιά που έρχεται.

Το δέντρο θα παραμείνει στολισμένο καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους διαβάσουν τις κάρτες να αντλήσουν δύναμη και αισιοδοξία, αλλά και να προβληματιστούν  από τον αυθορμητισμό των αθώων ψυχών, των παιδιών.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, τους Διευθυντές των σχολείων, αλλά και τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς για τη συμμετοχή τους και την συνεργασία τους στην άρτια τέλεση της εορτής.  Ακόμη ευχαριστούμε την Νηπιαγωγό της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Καστοριάς που εθελοντικά έκανε  ζωγραφιές  προσώπου-face painting στα παιδιά.

Στο βίντεο μιλούν ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος κι ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Διεύθυνσης Καστοριάς Νίκος Μπουτσιάδης: