ΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Άναψε το χριστουγεννιάτικο δένδρο στο Δισπηλιό (φωτογραφίες)

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Δισπηλιού άναψε σήμερα το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην πλατεία του χωριού παρουσία πλήθους κόσμου και υπό τούς ήχους της Φιλαρμονικής ορχήστρας του Δήμου Καστοριάς. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Χρήστος Μουρατίδης και η κ. Κυριακίδου ως εκπρόσωπος της Αντιπεριφέρειας Καστοριάς καθώς και ο πρόεδρος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Δισπηλιού. Την εκδήλωση χαιρέτησαν με επιστολή τους οι Βουλευτές Καστοριάς κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας και η κ. Τελιγιορίδου Ολυμπία .
Το Δ.Σ εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλο τον κόσμο που έδωσε το παρών στην σημερινή εκδήλωση της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου αλλά και στις κυρίες που προσφέρθηκαν να φέρουν τα πεντανόστιμα εδέσματα.
Ακόμη εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον Αντιδήμαρχο τεχνικών έργων κ. Τριαντάφυλλο Παπαδόπουλο, τους Ηλεκτρολόγους του Δήμου Καστοριάς Ανδρέα, Νίκο και Γιάννη καθώς και τον κ.Ραφαήλ & Δημήτρη Κέφη.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Τσακιρίδη Ιωάννη Αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής ορχήστρας του Δήμου Καστοριάς για την άψογη παρουσία τους.
Ευχαριστούμε επίσης τον Δήμο Καστοριάς
για την προσφορά των γλυκών της εκδήλωσης.
Θερμές ευχαριστίες και στους Χάρη Στούμπο, Δωροθέα Πατσιοπούλου και Γιώργο Γιάκα για την όμορφη κατασκευή της Φάτνης.
Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο και του χρόνου με υγεία!

Εκπολιτιστικός Σύλλογος Δισπηλιού

 

 

Back to top button