ΑθλητικάΚαστοριά

Δύο νίκες και μία ήττα για τις ομάδες του βόλεϊ (φωτογραφίες)

Τρεις αγώνες είχε το βόλεϊ Καστοριάς το Σαββατοκύριακο, καθώς ξεκίνησε και το πρωτάθλημα  της Β’ Εθνικής Γυναικών. Οι ομάδες της Καστοριάς τα πήγαν περίφημα! Το Σάββατο, τα κορίτσια του Βαγγέλη Φωτόπουλου Κ18 (Κορασίδες) αναμετρήθηκαν εκτός έδρας με τον ΓΣ Κοζάνης και παίζοντας υποδειγματικό βόλεϊ επικράτησαν με 3-1 σετ. Την Κυριακή τα κορίτσια Κ16 (Παγκορασίδες) φιλοξένησαν στο Κλειστό τον Αστέρα Γρεβενών . Η ομάδα της Παναγιώτας Φίλιου παρουσιάστηκε συγκροτημένη και με κύριο όπλο της την άψογη συνεργασία και αλληλοκάλυψη πήρε το 2ο νικηφόρο της παιχνίδι και μάλιστα με 3-0!

Πρεμιέρα για το πρωτάθλημα της Β’Εθνικής Γυναικών την Κυριακή με την ομάδα της Καστοριάς να ταξιδεύει στα Γιαννιτσά για τον πρώτο της αγώνα με τον τοπικό “Μέγα Αλέξανδρο” . Τα κορίτσια, αν και είχαν να αναμετρηθούν με μεγαλύτερες ηλικιακά αθλήτριες , διεκδίκησαν τον αγώνα στα ίσα κι εντυπωσίασαν με το βόλεϊ που έπαιξαν. Μπορεί το σκορ να ήταν 3-1 υπέρ της ομάδας των Γιαννιτσών , τα επιμέρους σκορ των σετ, όμως, δηλώνουν μια πολύ καλή εμφάνιση της καστοριανής ομάδας. Να μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι η ομάδα των γυναικών απαρτίζεται από μαθήτριες της Α’ και Β’ Λυκείου ενώ η Ελεονώρα Καταραχιά είναι μόλις 14 ετών!

 

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ18 

ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ –  ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 1-3 (11-25) ( 25-23)  (17-25)  (13-25)

ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (Βαγγέλης Φωτόπουλος) Καταραχιά Ε, Χαλιβίδου Μ, Μακρίδου Χ, Κοκκαλένιου Ε, Φωτοπούλου Π, Τζήμα Β, Νόλη Κ,  Κοκκαλένιου Ευ. (libero).

 

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ16

ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 3-0 (25-23) (25-16) (28-27)

ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ( Φίλιου Παναγιώτα) Δημητριάδου Ρ., Βλιώρα Χ,  Σωτηροπούλου Χ., Νάτσιουλα Ε., Σαχινίδου Φρ.,  Κρανιά Α, Καλαφάτη Ε, Μασιακού Ευ., Καλαποθαράκου Β., Παπαλάμπρου Φ., Βαφειάδη Στ., Μπαρτζώκα Ζ., Γεωργοπούλου Χ. (libero), Νικολαΐδου Κ. (libero).

 

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ- ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  3-1  (25-21) (22-25) (27-25) (25-20)

ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (Βαγγέλης Φωτόπουλος) Καταραχιά Ε, Χαλιβίδου Μ, Μακρίδου Χ, Κοκκαλένιου Ε, Φωτοπούλου Π, Τζήμα Β, Νόλη Κ,  Παναγιωτίδου Θ. (libero).

Οι φωτογραφίες του ΦΟΥΙΤ είναι από τον αγώνα ΑΠ Καστοριάς- Αστέρα Γρεβενών

 

 

Back to top button