Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Κινηματογραφική σύλληψη 37χρονου στην Καστοριά για κλοπή φορτηγού

Σήμερα Παρασκευή 20-12-2019 τις πρωινές ώρες σε δασική περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καστοριάς,  συνελήφθη 37χρονος αλλοδαπός, για κλοπή Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καστοριάς σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καστοριά, επιχείρησαν να ελέγξουν το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 37χρονο, στερούμενο άδειας ικανότητας οδήγησης, ο οποίος δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, αλλά πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς και θέτοντας σε κίνδυνο τους χρήστες της οδού, ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή. Ακολούθως, εξετράπη της πορείας του και τράπηκε σε φυγή πεζός, εγκαταλείποντας το όχημα, σε περιοχή της Καστοριάς.

Ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς, από προαναφερόμενους αστυνομικούς, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του, ο 37χρονος εντοπίστηκε άμεσα σε δασική περιοχή της Καστοριάς και συνελήφθη.

Μετά από αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ανωτέρω χθες  βραδινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, αφαίρεσε το Ι.Χ.Φ. όχημα, ιδιοκτησίας 51χρονης ημεδαπής, ενώ επιπλέον σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 9 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Το όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.,

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

Πέτρα: Οδηγός εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του μετά από ανατροπή (φωτογραφίες)

 

 

Back to top button