ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Vinamorato: Η βραδιά παρουσίασης του κτήματος Σεμέλη (φωτογραφίες)

Εξαιρετική από κάθε άποψη ήταν η βραδιά παρουσίασης του κτήματος Σεμέλη την περασμένη Πέμπτη. Εορταστική ατμόσφαιρα στην υπέροχη αίθουσα του Nautical HALL, με ανάλογη διακόσμηση και χριστουγεννιάτικες μουσικές, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι 80 παρευρισκόμενοι. Πρωταγωνιστής όμως της βραδιάς ήταν και πάλι το κρασί. Πέντε ετικέτες του κτήματος, συνδυάστηκαν με πιάτα που επιμελήθηκε ειδικά για την παρουσίαση ο σεφ του ναυτικού ομίλου Bill Sarella.
Τα λευκά Μαντίνεια και Aetheria, το ροζέ Delear και ένα ερυθρό, το βαρύ πυροβολικό του κτήματος, η Νεμέα grande reserve, ήταν τα κρασιά που γευτήκαμε και μας εντυπωσίασαν. Στο τέλος, είχαμε την τύχη να γευτούμε ένα σπάνιο κρασί -το επιδόρπιο ESPERA- που πλέον δεν παράγεται και δεν κυκλοφορεί στην αγορά, αλλά λίγες φιάλες κατόρθωσαν να βγουν απ’ το κελάρι του κτήματος, να έρθουν στην Καστοριά και να συνοδεύσουν το γλυκό μας.
Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά τους Μάνος Σινόπουλος και Photography Kastoria Μάνος & Αλέξανδρος Σινόπουλος για τις υπέροχες φωτογραφίες.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον γενικό διευθυντή του κτήματος Σεμέλη, Λεωνίδα Νασιάκο, που ήρθε στην Καστοριά αποκλειστικά για τη βραδιά μας, για να γνωρίσει από κοντά τους οινόφιλους τις περιοχής και να μοιραστεί μαζί τους, μυστικά του κρασιού.

 

 

 

Back to top button