ΑθλητικάΚαστοριά

Διπλή νίκη της ΕΠΣ Καστοριάς επί της ΕΠΣ Κιλκίς (ρεπορτάζ – φωτορεπορτάζ)

Δύο νίκες ήταν ο απολογισμός των αγώνων Μικτών ομάδων ΕΠΣ Καστοριάς στις αναμετρήσεις της με την ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος

Συγκεκριμένα, η Μικτή Κ12, μετά από εξαιρετική εμφάνιση επιβλήθηκε εύκολα με σκορ 3-0 σημειώνοντας το 2 στα 2 και μαζί με την Φλώρινα οδηγούν την κούρσα του 2ου ομίλου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν καλύτερο καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης και συνδυάζοντας θέαμα και ουσία έφτασε άνετα στη νίκη.
Στα αξιοσημείωτα, ότι και τα τρία γκολ σημείωσαν ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ομάδα της Δόξας Κορησού και συγκεκριμένα οι : Λαζαρίδης, Λιόλιος και Σαλτσογλίδης.

EΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Κ12 : Κωστάρας, Σταμούλης, Ποστεκίδης, Αλεξανδρίδης, Δημητρακόπουλος, Λαζαρίδης, Παύλου, Λιόλιος, Νανάς, Σαλτσογλίδης, Μανωλάτος.
Αγωνίστηκαν και οι : Σμέρνος, Πάτσιος, Αλούσι, Ρεβήσιος και Τζηκαλάγιας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Κ12

————————————————————-

Πρώτο τρίποντο για την Κ14

Στην κατηγορία Κ14, η Μικτή ΕΠΣ Καστοριάς σημείωσε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας δίκαια με σκορ 2-1.

Σε γενικές γραμμές το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν καλύτερο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και το τελικό σκορ το αδικεί, αφού έχασε σημαντικές ευκαιρίες.

Το σκορ άνοιξε η ΕΠΣ Καστοριάς με γκολ του Πνευμονίδη, ενώ στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν σε μία από τις ελάχιστες φάσεις που απείλησαν να ισοφαρίσουν σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ωστόσο, στο 60′, ο Χαραλαμπίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έβαλε την Καστοριά εκ νέου μπροστά στο σκορ, 2-1, αποτέλεσμα που παρέμεινε αναλλοίωτο μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Κ14 : Κύρου, Μπίρτσιος, Πόπης, Χατζόπουλος, Κούζαρης, Προδρομίδης, Αφεντουλίδης, Αμανατίδης, Χαραλαμπίδης, Πνευμονίδης, Πρωτόγερος. Αγωνίστηκαν και οι : Ρότσιας, Λέκος, Καραλιόπουλος, Σαχινίδης, Θεοδώρου, Τζανίδης.
Παρών στο γήπεδο και ο  σκάουτερ της ΠΑΕ Ολυμπιακού, ο πρώην προπονητής και της Καστοριάς, Βασίλης Αντωνιάδης.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Κ14

sentranews.gr

 

 

Back to top button