ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Γραφείου Νεότητας της Μητρόπολης Καστοριάς (φωτογραφίες)

Η ζεστή και φιλόξενη αίθουσα εκδηλώσεων της Λέσχης Αξιωματικών Καστοριάς φιλοξένησε την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Καστοριάς και πλημμύρισε από τα παιδικά χαμόγελα και τραγούδια.

Στην εκδήλωση του Γραφείου Νεότητας συμμετείχαν δύο κατηχητικά σχολεία, του Μητροπολιτικού Ναού και του Ναού των Αγίων Πάντων, ενώ συμμετείχε και το τμήμα παραδοσιακών τραγουδιών του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστοριάς κ. Σεραφείμ, αλλά και οι γονείς και συγγενείς των παιδιών, καμάρωσαν τη νεολαία του τόπου μας που έδωσε με τον δικό της τρόπο μια χαρούμενη νότα στις εορταστικές αυτές ημέρες.

Η εκδήλωση περιελάμβανε χριστουγεννιάτικους ύμνους, θεατρικό δρώμενα, κέφι και φρεσκάδα. Στο τέλος της, εγκάρδιο πατρικό χαιρετισμό απηύθυνε ο Μητροπολίτης μας, ο οποίος αναφέρθηκε με αισθήματα ευγνωμοσύνης στους υπευθύνους του Γραφείου Νεότητος, στους Κατηχητές, στους γονείς και κυρίως στα μικρά παιδιά για όλο τον κόπο που κατέβαλλαν, μίλησε για την Εκκλησία, η οποία σαν στοργική μάνα αγκαλιάζει τα παιδιά όλου του κόσμου και τα καθιστά πολίτες της Ουράνιας Βασιλείας. Ευχήθηκε δε σε όλους ευτυχισμένα και καλά Χριστούγεννα και κάθε καλό στην ζωή τους.

Τέλος, οι μικροί πρωταγωνιστές έλαβαν δώρα από τα χέρια του Σεβασμιωτάτου προκειμένου να ευχηθεί και στον κάθε ένα προσωπικά για τις άγιες αυτές ημέρες.

 

 

Back to top button