Ελλάδα

Ο Δημήτρης Καραγιάννης είναι ο μεγάλος νικητής του “The Voice” (βίντεο)

Για πρώτη φορά νίκησε η ομάδα του Σάκη Ρουβά

Ο νικητής του διαγωνισμού κατάφερε να προκριθεί στην τελική δυάδα, όπου «αντιμετώπισε» την Ελπίδα Γαδ.

Μετά και την ψηφοφορία του κόσμου, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα του Δημήτρη Καραγιάννη, μέσα σε αποθέωση από το κοινό.

Ο Δημήτρης Καραγιάννης ήταν στην ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Στον τελικό διαγωνίστηκαν η Ελπίδα Γαδ, που άνηκε στην ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και ο Δημήτρης Καραγιάννης που ήταν στην ομάδα του Σάκη Ρουβά, μετά από δύο γύρους.

Το κοινό, μετά την σύντομη ψηφοφορία, επέλεξε για νικητή του φετινού διαγωνισμού τον Δημήτρη Καραγιάννη, ο οποίος θα φύγει από το παιχνίδι με ένα νέο αυτοκίνητο και ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Minos EMI/ Universal.

Αμέσως ο Σάκης Ρουβάς έσπευσε να τον αγκαλιάσει, ενώ ο ίδιος είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό, καθώς δεν περίμενε να είναι αυτός που θα επιλέξει το κοινό για νικητή του φετινού The Voice.

«Δεν περίμενα να κερδίσω, γιατί ήμουν εδώ να δοκιμάσω την φωνή μου. Με την καθοδήγηση του Σάκη ήρθε αυτή η νίκη», ανέφερε ο νικητής του διαγωνισμού. Οσο για την φιναλίστ, Ελπίδα Γαδ, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη που την είχε στην ομάδα της, ανακοίνωσε πως θα την έχει μαζί της στο μαγαζί όπου θα κάνει εμφανίσεις.


Δείτε τις πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Καραγιάννη

 

newsbeast.gr

https://www.youtube.com/watch?v=cGbi6wo_OBs

 

Back to top button