Καστοριά

“Ινδικό Γιασεμί”: Νέος δίσκος σε στίχους και μουσική Αλέξη Γούδα (ακούστε τον ολόκληρο)

Η σοδειά αυτής της χρονιάς μας έφερε ένα καινούριο άλμπουμ το “Ινδικό Γιασεμί” της Άννας Μπαλάσκα, στο οποίο είχα την χαρά να γράψω τους στίχους και τη μουσική.
Μακάρι το νέο έτος να μας βρει όλους πιο δημιουργικούς, με απροσδόκητους καρπούς.
Καλές γιορτές με αγάπη!
Αλέξης Γούδας
Ακούστε όλα τα τραγούδια ΕΔΩ

 Συνέντευξη της Άννας Μπαλάσκα:

Τι σου έχει δώσει η συνεργασία σου με τον τραγουδοποιό Αλέξη Γούδα;

«Η συνεργασία μου με τον Αλέξη καταρχήν μου δώσε 7 υπέροχα τραγούδια, έντυσε την πρώτη μου δουλειά είναι ένας άνθρωπος που με ξέρει χρόνια κ σε ανθρώπινο κ σε καλλιτεχνικό επίπεδο. Δεν σου κρύβω ότι θαυμάζω σ’ αυτόν τον τρόπο χειρισμού και γνώσης της ελληνικής γλώσσας, κάτι που στις μέρες μας σπανίζει .Ένας άνθρωπος που ξέρει να μιλάει , να εκφράζεται , να δίνει λυρικοτητα στο λόγο δεν είναι δεδομένα ούτε συνήθη σήμερα!».

Όλη η συνέντευξη στον Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλο στο Πινάκιο 

ΑΝΝΑ ΜΠΑΛΑΣΚΑ
«Ινδικό Γιασεμί»
Η πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια Άννα Μπαλάσκα μας παρουσιάζει την πρώτη δισκογραφική δουλειά της με τίτλο «Ινδικό Γιασεμί».

Έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα σε διάφορες μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης και έχει συνεργαστεί επί σκηνής με τον Μανώλη Μητσιά, τον Μπάμπη Τσέρτο, τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, τον Πέτρο Γαϊτάνο κ.α.

Από το 2013 και μετά ξεκίνησε τις προσωπικές της εμφανίσεις κάνοντας live στην πόλη της Θεσσαλονίκης αλλά
και στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα.

Τα τελευταία 2 χρόνια ζει μόνιμα στην Αθήνα, συνεχίζοντας τις ζωντανές της εμφανίσεις, ενώ παράλληλα ετοίμασε τον πρώτο της προσωπικό δίσκο σε στίχους και μουσική του Αλέξη Γούδα.

Το «Ινδικό Γιασεμί» είναι ένας κύκλος τραγουδιών που τόσο οι μελωδίες όσο και η φωνή της Άννας, σίγουρα θα σας ταξιδέψουν.

Κυκλοφορεί σε όλα τα καταστήματα δίσκων από την MLK.

 

Back to top button