Καστοριά – Συνταγή: Βασιλόπιτα από τον Σεφ Βασίλη Καρανικόλα

Ετοιμάστε για το ρεβεγιόν τη νοστιμότερη βασιλόπιτα με νιφάδες βρώμης και πορτοκάλι

ΥΛΙΚΑ

Για την ζύμη

  • 150 γρ. βούτυρο αγελαδινό
  • 80 γρ. μαύρη υγρή ζάχαρη
  • 40 γρ. μέλι
  • 350 γρ. νιφάδες βρώμης
  • 50 γρ. λευκά αμύγδαλα
  • 1 κουτ. του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 12 δαμάσκηνα απύρηνα αποξηραμένα
  • άχνη για το πασπάλισμα

Για τον πουρέ πορτοκαλιού

  • 2 μεγάλα πορτοκάλια
  • νερό

Δείτε την εκτέλεση στο kitchenvillage.gr

 

 

κοινοποίηση

shares