Δύο Καστοριανοί στα “βαφτίσια” του Κλειστού της Σταυρούπολης (φωτογραφίες)

Το Σάββατο 28 Δεκέμβρη το Κλειστό Γυμναστήριο Σταυρούπολης που βρίσκεται στην οδό Περικλέους της Άνω Ηλιούπολης, ονομάστηκε «Λάζαρος Παπαδόπουλος», προς τιμήν του πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή.

Με αφετηρία τον πεζόδρομο Ιπποκράτους, ψηλά στην Ωραιοκάστρου της Σταυρούπολης και πρώτη φανέλα αυτήν του ΑΟ Σταυρούπολης το 1992, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος με ταλέντο, σκληρή δουλειά και καλές επιλογές, διέγραψε μια όμορφη πορεία και πάτησε κορφές.

Σοβαρός επαγγελματίας και ταυτόχρονα ένας ρομαντικός του αθλητισμού, συνέδεσε το όνομά του με σπουδαίους ελληνικούς και ευρωπαϊκούς συλλόγους, αλλά και με την αγαπημένη Εθνική Ελλάδος μπάσκετ που κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ 2005 στη Σερβία και το Ασημένιο στο Παγκόσμιο του 2006 στην Ιαπωνία.

Ο Λάζαρος ήταν ένας από τους παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη που νίκησαν τους … ανίκητους των ΗΠΑ, εκείνο το αξέχαστο μεσημέρι του Σεπτέμβρη και χάρισαν στην Ελλάδα τη μεγαλύτερη νίκη όλων των εποχών σε όλα τα σπορ.

Στην τιμητική εκδήλωση, πρώην διεθνείς με την καθοδήγηση των προπονητών Γιαννάκη, Κάγκα, Κακιούση, Νικολαϊδη, Μαρκόπουλου, Μαρμαρινού, Σάκοτα, Χατζηκυριακίδη αντιμετώπισαν ομάδα αποτελούμενη από φίλους του Λάζαρου. General manager οι Φιλίππου και Ζουρνατζίδης.

Ήταν προσκεκλημένοι οι Αλβέρτης, Αποστολίδης, Αρναούτογλου, Γιαννούλης, Διαμαντίδης, Ζεβροσένκο, Μούμογλου, Μπαλογιάννης, Ντικούδης, Παπαλουκάς, Παπανικολάου, Ρεντζιάς, Τσαρτσαρής, Φώτσης, Χατζηβρέττας.

Guest o ράπερ KOMIS X που θα μετέφερε τα δικά του μουσικά και όχι μόνο, μηνύματα.

Παρουσίασε ο δημοσιογράφος Άκης Σακισλόγλου.

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ

ΣΤΟΝ κ. ΧΡΟΝΗ ΑΡΑΠΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Ε.Κ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ

Άνω Ηλιούπολη, ΔΚ Σταυρούπολης, ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

Σάββατο 28 Δεκέμβρη 2019

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΕΛΕΤΗΣ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑΣ:

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Δείτε το μεγάλο φωτορεπορτάζ στο pavlosmelas.gr

shares