ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Με τρία συγκροτήματα υποδέχεται η Καστοριά το 2020 (βίντεο)

Μια μεγάλη μουσική βραδιά για την υποδοχή του νέου έτους ετοιμάζει ο Δήμος Καστοριάς, αύριο βράδυ στην πλατεία Ντολτσό. Τρία συγκροτήματα, τρεις συναυλίες με διαφορετικά μουσικά είδη (παρουσίαση και βίντεο παρακάτω).
Η βραδιά θα ανοίξει με τους δικούς μας Κούπες, ακολουθούν τζαζ τραγούδια με τους “Les Au Revoir”, και ολοκληρώνεται με βαλκανικούς ήχους με την “Marko Markovic Brass Band”.
Τρίτη 31 Δεκεμβρίου, στις 8:00 μ.μ., στην πλατεία Ντολτσό,
Φορέστε το πιο ζεστό χαμόγελο κι ελάτε να ανεβάσουμε το κέφι και την …θερμοκρασία στα ύψη!


Οι Κούπες – The Band, ελληνόφωνο ροκ συγκρότημα με καταγωγή από την πόλη της Καστοριάς, που συνδυάζει σύγχρονα ακούσματα αλλά και με παραδοσιακές πινελιές και πειραματισμούς. Όλα αυτά, κάτω από ένα ροκ πρίσμα που δίνει μια μοναδικότητα στον ήχο. 

Οι Les Au Revoir, ελληνικό μουσικό συγκρότημα με μία retro αισθητική στον ήχο τους, όπου αναμειγνύονται με τρομερά πετυχημένο τρόπο latin, jazz, swing, bossa nova και άλλα ηχοχρώματα.

Ο Marko Markovic Brass Band (γιος του Boban Markovic) και η πολυμελής Ορχήστρα με τα Χάλκινα, ΜΜ Brass Band από τη Σερβία. Ο χαρισματικός και κορυφαίος μουσικός στο είδος του θα μας προετοιμάσει για την κορύφωση του εορταστικού προγράμματος 8με8, για τα καστοριανά καρναβάλια, τα Ραγκουτσάρια.

 

One Comment

Back to top button