Καστοριά

Καστοριά: Οι πιο όμορφες σκέψεις κι ευχές για τη νέα χρονιά

Το 2020 μας προσεγγίζει…Οι ράγες του στρώνονται…
Σαν τα βαγόνια του τρένου η ζωή μας. Κάθε βαγόνι και ένα έτος κουβαλά εμπειρίες και αναμνήσεις. Σταθμούς πολλούς στο διάβα του.
Και στους σταθμούς μπαινοβγαίνουν άνθρωποι και αρώματα συναισθημάτων που γεμίζουν το δικό σου βαγόνι και πλουτίζουν το τρένο της ζωής σου. Άλλοι ήρθαν για να μείνουν και να σε συντροφέψουν στο ταξίδι . Άλλοι για να σου αφήσουν πρόσκαιρα την ομορφιά του αρώματός τους και να ταξιδέψουν με άλλα τρένα. Όλοι και όλα αφήνουν στο τρένο σου το αποτύπωμα τους.
Άσε τις αισθήσεις, άσε την καρδιά σου να τα απολαύσει όλα: την χαρά αυτών που γίναν μόνιμοι ” θαμώνες” του δικού σου τρένου αλλά και την περιέργεια των φίλων που σε άφησαν για άλλα τρένα.
Το ταξίδι έχει σημασία και όχι ο προορισμός.
Περαστικοί ταξιδιώτες είμαστε όλοι. Αν όμως νιώσουμε, χαμογελάσουμε , λυπηθούμε , χαρούμε και πικραθούμε και όμως συνεχίσουμε στις δικές μας ράγες τότε πραγματικά ζούμε…
Σε κάθε σταθμό γεμίζουμε τις αποσκευές μας… Το τρένο μας του 2020 προσεγγίζει.
Ας συνεχίσουμε να ταξιδεύουμε έχοντας συνεπιβάτες μας την υγεία , την αγάπη , πολλά χαμόγελα και ανθρώπους που θα μας κάνουν πιο “πλούσιους” και γεμάτους.
Αν είναι ανοικτό το βαγόνι μας σε ανθρώπους και εμπειρίες , το ταξίδι μας μέσα στο 2020 θα είναι” πολύχρωμα” αρωματισμένο.
Και οι ράγες του τρένου μας θα είναι καλοτάξιδες.

Αλέξανδρος Μακρίδης

 

 

 

 

 

Back to top button