Ατζέμ πιλάφι της Σταυρούλας
Υλικά
4 φωλιές φιδέ
2 κουταλιές σούπας ρύζι
8 φλυτζάνια ρύζι Καρολίνα
1,5 φλιτζάνι ζάχαρη
8 φλυτζάνια νερό
κανέλα
Εκτέλεση
Βράζουμε το ρύζι με το νερό.
Στη μέση του βρασμού ρίχνουμε τη ζάχαρη κι αφήνουμε ως ότου βράσει το ρύζι.
Σε τηγάνι καβουρντίζουμε τον σπασμένο φιδέ με το λάδι ως να πάρει καφέ χρώμα και το προσθέτουμε στο βρασμένο ρύζι.
Ανακατεύουμε κι αφήνουμε για μια ώρα να δέσουν μαζί.
Σερβίρουμε με μπόλικη κανέλα.
kastoria365.gr