Κόσμος

Αυτοί είναι οι γάμοι που σημάδεψαν την δεκαετία που πέρασε

Μία δεκαετία έκλεισε μία άλλη ξεκίνησε και αυτή που πέρασε τα είχε όλα: σχέσεις, χωρισμούς και γάμους διασημοτήτων.

Αναμφισβήτητα κάποιοι από τους γάμους σημάδεψαν τη δεκαετία που έφυγε και θα μείνουν αξέχαστοι. Οι πριγκιπικοί γάμοι του Ουίλιαμ και του Χάρι ήταν από αυτούς που προσέλκυσαν δισεκατομμύρια ανθρώπους και οι οποίοι «στήθηκαν» μπροστά σε μία μικρή οθόνη για να τους παρακολουθήσουν.

Αξέχαστοι όμως θα μείνουν και οι γάμοι της Κιμ Καρντάσιαν και του Τζορτζ Κλούνεϊ με την Αμάλ Αλαμουντίν

Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ – Μάιος 2014

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ παντρεύτηκαν στις 24 Μαΐου του 2014. Η τελετή έγινε στην Ιταλία, αλλά ο γάμος ήταν μία διήμερη περιοδεία, η οποία ξεκίνησε από το Παρίσι.  Την μέρα του γάμου, οι καλεσμένοι… πετάχτηκαν μέχρι τη Φλωρεντία και ταξίδεψαν με τη μελωδική φωνή της Andrea Bocelli.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ – Μάιος 2018

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ, παντρεύτηκαν στις 19 Μαΐου 2018 στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor. Το πέπλο της νύφης, ήταν ένα αφιέρωμα στην κληρονομιά της, στο νέο σπίτι και στην Κοινοπολιτεία. Χαρακτηριστικό του, τα λουλούδια και από τις 53 χώρες της Κοινοπολιτείας.

Εκτιμάται ότι 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν τον γάμο του πριγκιπικού ζευγαριού.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλτον – Απρίλιος 2011

Η σχέση του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον επιβεβαιώθηκε στις 16 Νοεμβρίου του 2010 όταν ο πρίγκιπας της πρότεινε να παντρευτούν χαρίζοντας της το ζαφειρένιο δαχτυλίδι των αρραβώνων της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ο γάμος, που έλαβε χώρα στις 29 Απριλίου 2011 στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, ήταν αναμφισβήτητα ένας από τους μεγαλύτερους και πιο αξέχαστους της δεκαετίας. Το νυφικό της Μίντλετον σχεδιάστηκε από τον Alexander McQueen και τα τελευταία χρόνια ήταν το φόρεμα με τις περισσότερες αντιγραφές.

Περίπου 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι παρακολουθούσαν τους τηλεοπτικούς γάμους.

Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν – Σεπτέμβριος 2014

Ο γάμος του Τζορτζ και της Αμάλ Κλούνεϊ έγινε στην ιταλική ιστορική Aman Canal Grande στη Βενετία, στις 27 Σεπτεμβρίου του 2014, αλλά οι εορτασμοί διήρκεσαν όλο το Σαββατοκύριακο.

Ο κατάλογος των προσκεκλημένων ήταν ένα all-star line-up και περιλάμβανε την Emily Blunt, τον Matt Damon, την Anna Wintour, την Cindy Crawford και τον Bono.

ΑΠΕ

Back to top button