Κόσμος

«Speed of Life» – Μία ταινία εμπνευσμένη από τον θάνατο του Ντέιβιντ Μπόουι (βίντεο)

Το σύμπαν καταρρέει από τον απροσδόκητο θάνατο του Ντέιβιντ Μπόουι σε αυτήν την περίεργη indie rom-com ταινία με τίτλο «Speed of Life», για την οποία έχει κυκλοφορήσει το επίσημο τρέιλερ.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Άλισον Τόλμαν και η Αν Ντόουντ, ως η ίδια γυναίκα, αλλά σε δυο διαφορετικές εποχές της ζωής της. Η ταινία θέτει το ερώτημα τι θα συνέβαινε «εάν ο θάνατος του Ντέιβιντ Μπόουι δημιούργησε ένα ανεξήγητο εναλλακτικό χρονοδιάγραμμα για τον μεγαλύτερο θαυμαστή του».

Η ταινία επικεντρώνεται σε ένα συνηθισμένο αμερικανικό ζευγάρι, την Τζουν και τον Έντουαρντ, που υποδύονται η Άλισον Τόλμαν και ο Ρέι Σαντιάγκο.

Την ημέρα του θανάτου του Ντέιβιντ Μπόουι το 2016, η Τζουν και ο Έντουαρντ έχουν μία έντονη διαφωνία για το μέλλον τους. Ο Έντουαρντ σύντομα απορροφάται από μία σκουληκότρυπα που δημιουργήθηκε από τον πρόωρο θάνατο του θρύλου της ροκ.

Και μεταφέρεται στο 2040. Τώρα η Τζουν είναι 24 χρόνια μεγαλύτερη και την υποδύεται η Αν Ντόουντ και εξακολουθεί να είναι μπερδεμένη από τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Έντουαρντ. Αλλά όταν ο Έντουαρντ εμφανίζεται ξαφνικά στη ζωή της είναι ακριβώς όπως την ημέρα της εξαφάνισής του και τότε η Τζουν πρέπει να επανεκτιμήσει το μέλλον της σχέσης τους και της κοινής τους ζωής.

Η ταινία έχει τον ίδιο τίτλο με το τραγούδι του Ντέιβιντ Μπόουι που κυκλοφόρησε με το άλμπουμ «Low» το 1977. Το σενάριο και την σκηνοθεσία έχει η Λιζ Μανάσιλ.

Το «Speed of Life», θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου σε πολλές ψηφιακές πλατφόρμες, όπως η Apple TV, το Amazon Prime Video, το Google Play και άλλα.

ΑΠΕ

Back to top button