Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Ζ. Τζηκαλάγιας: “Η Ολ. Τελιγιορίδου χρησιμοποίησε πέντε (δήθεν) απώλειες της Καστοριάς τους 6 μήνες της Ν.Δ.”

Η υποκρισία και τα πολλά δάκρυα δεν φθάνουν για να γεμίσει η πισίνα του ΚΕΦΙΑΠ που δεν λειτούργησε ΠΟΤΕ!

Η κ. Ολ.Τελιγιορίδου πρ.Υφυπουργός και “Δυτικομακεδονάρχης”,της απελθούσης και καταδικασθείσης στη συνείδηση των πολιτών λόγω της καταστροφικής πολιτικής της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποίησε πέντε (δήθεν) απώλειες της Καστοριάς τους 6 μήνες! της Ν.Δ. για να δικαιολογήσει τα πολλά της {κροκοδείλια} δάκρυα.
Περιττεύει να αναφερθώ στα ανύπαρκτα,γιατί ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει,《πολιτική αυταπάτη, 《 λεφτά υπάρχουν》,《με ένα νόμο και ένα άρθρο σκίσιμο των μνημονίων》κ.λ.π, δηλ. ΨΕΜΜΑΤΑ – ΨΕΜΜΑΤΑ.
Και για την [ταμπακιέρα].
Η υποκρισία και τα πολλά δάκρυα δεν φθάνουν για να γεμίσει η πισίνα του ΚΕΦΙΑΠ που δεν λειτούργησε ΠΟΤΕ!!
Η 24ωρη από 18/6!! λειτουργία του Θεραπευτηρίου με την συνδρομή των συμβασιούχων του παραϊατρικού προσωπικού και την από τηλεφώνου! ιατρική κάλυψη, θα αναβαθμιστεί όπως αξίζει σε μία ευρωπαϊκή χώρα και όπως οραματιζόταν ο αείμνηστος μεγάλος ευεργέτης ιατρός Μιχαήλ Ζάχος.
Συνιστώ σε όλους υπομονή.
Το δικαίωμα στην εργασία όχι απλώς είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο αλλά για μένα ιερό. Και για αυτούς όμως που πρόλαβαν να συνάψουν μία σύμβαση αλλά και για αυτούς που…περιμένουν. Η πολιτική της κυβέρνησης της Ν.Δ φέρνει έμπρακτα θετικά αποτελέσματα και για την δεινά χειμαζόμενη και πολύπαθη περιοχή μας.

Ο. Τελιγιορίδου: Σταματάει και η 24ωρη νοσηλεία στο Κέντρο Αποκατάστασης Άργους Ορεστικού – Τι κατήργησε στην Καστοριά η ΝΔ στους 6 μήνες διακυβέρνησης

Κέντρο Αποκατάστασης: Έστειλαν τους ασθενείς στα σπίτια τους για τις γιορτές και μετά τους ειδοποίησαν πως πρέπει να βρουν αλλού να νοσηλευτούν!

Ζ. Τζηκαλάγιας: Η αλήθεια για το Κέντρο Αποκατάστασης του Άργους Ορεστικού

 

Η Ολ. Τελιγιορίδου απαντάει στον Ζ. Τζηκαλάγια για τα “κροκοδείλια δάκρυα”

 

Nοσηλεύτρια του Κέντρου Αποκατάστασης Άργους Ορεστικού απαντάει στον Ζήση Τζηκαλάγια

 

4 Comments

  1. Κανενα ψεμα δεν υπάρχει στην ανακοινωση της κ.Τελιγιοριδου…Το ξερετε και το ξερουμε ΟΛΟΙ.Απο τη στιγμή που σας εξελεξαν βουλευτη παρακολουθουμε αφωνοι να βγαζετε σελφι και να ζειτε το ονειρο σας…Καημένη Καστορια, μυαλο δε βάζεις…

  2. Αφήστε και ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο, τις αερολογίες, τις δηλώσεις του τύπου “για όλα φταίνε οι άλλοι”, τις φωτογραφήσεις σε πανηγύρια και τραπεζώματα, γιατί μας κουράσατε !!!

    Ο λόγος ύπαρξης σας σε αυτές τις θέσεις δεν είναι τα πολιτικά κόμματα σας (για τα οποία κανένας δεν νοιάζεται πια), αλλά ο τόπος μας και που κάθε μέρα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο…η ανεργία…η μετανάστευση των νέων….η καταστροφή της μεσαίας τάξης που και την ανεργία αλλά και την μετανάστευση των νέων θα έλυνε… το προσφυγικό…η ερήμωση της Καστοριάς και άλλα χίλια-μύρια προβλήματα !!!!!

    Στρωθείτε λοιπόν και δουλέψτε, συνεργαστείτε !!!
    Μαζευτείτε γύρω από ένα τραπέζι Βουλευτές – Περιφερειάρχης – Αντιπεριφερειάρχης – Δήμαρχοι, κοιτάξτε την πραγματικότητα στα μάτια και βρείτε λύσεις όλοι μαζί !!!

    Συνεργαστείτε !!!!!!! Συνεργαστείτε !!!!!! Συνεργαστείτε !!!!!!!!!

  3. Για όσους μπερδευτήκανε: Ο κύριος Τζηκαλάγιας απαντώντας στην κυρία Τελιγιορίδου στην αρχή κάνει μία επίθεση στη βουλευτή και στο Σύριζα. Κατόπιν αποδίδει ευθύνες για τη λειτουργία της πισίνας του ΚΕφΙΑΠ που για πάνω από μία δεκαπενταετία δεν έχει καταφέρει να λειτουργήσει. Στη συνέχεια υπόσχεται αναβάθμιση του κέντρου μέσα από την υποβάθμιση του και συνιστά υπομονή.
    Έπειτα, αναφέρεται στην αξία του δικαιώματος στην εργασία υπερασπιζόμενος όσους περιμένουν να εργαστούνε, πιθανότατα προσπαθώντας να απαντήσει για την κατάργηση των θέσεων εργασίας στις οποίες μπορεί να εργαστούνε όσοι περιμένουν στη σειρά, όταν αυτές επαναλειτουργήσουν μετά την υπομονή.
    Τέλος, ο κύριος Τζηκαλάγιας κλείνει την απάντηση του, χωρίς κάποια άλλη αναφορά στα υπόλοιπα τέσσερα ζητήματα που θίχτηκαν από την κυρία Τελιγιορίδου, αναφερόμενος στα έμπρακτα θετικά αποτελέσματα της υπάρχουσας πολιτικής και για την Καστοριά!

Back to top button