Καστοριά – Συνταγή: Καλτσόνε με σπανάκι, κασέρι και κοτόπουλο

Καλτσόνε με σπανάκι, κασέρι και κοτόπουλο από τον Καστοριανό Σεφ Βασίλη Καρανικόλα

ΥΛΙΚΑ

Για την ζύμη

  • 360 γραμμάρια αλεύρι σκληρό
  • 4 γραμμάρια (1 κ.γ. γεμάτα) στιγμιαία μαγιά
  • 10 γραμμάρια (1 1/2 κ.γ.) ζάχαρη
  • 7 γραμμάρια (1 κ.γ.) αλάτι ψιλό
  • 20 ml (1 1/2 κ.σ.) ελαιόλαδο
  • 220 ml χλιαρό νερό

Δείτε την παρασκευή της ζύμης ΕΔΩ

Για την γέμιση

  • 1 στήθος κοτόπουλου
  • 200 γρ τομάτα κονκασέ
  • 30 γρ. ελαιόλαδο
  • 1/2 σκ. σκόρδο
  • αλάτι
  • 1/2 κ.τ.γ. ζάχαρη
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 χούφτες φύλλα από σπανάκι baby ή κανονικό
  • 300 γρ κασέρι Βόλου

Eκτέλεση και tips στο kitchenvillage.gr