ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Αυλαία για τη “Μαγική Λιμνοπολιτεία” (φωτογραφίες)

Τέλος για φέτος κι επίσημα η Μαγική Λιμνοπολιτεία! Τα ξύλινα σπιτάκια έχουν κατεβάσει ρολά, ενώ το παγοδρόμιο και το Λούνα Παρκ είναι σε διαδικασία αποσυναρμολόγησης

Της Χρυσούλας Κυρατζή

Η έναρξη έγινε στις 8 Δεκέμβρη με τη μεγάλη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Πλήθος κόσμου όλο αυτό το διάστημα πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές στο χώρο και συμμετείχε στις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν για τους μικρούς μας φίλους.

Οι εικόνες αφήνουν μια γλυκόπικρη γεύση. Μια προσμονή για την επόμενη χρονιά.

Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις ώστε να μιλάμε του χρόνου για κάτι πραγματικά μεγάλο και εντυπωσιακό. Μια Χριστουγεννιάτικη αγορά όπως αυτές της Ευρώπης που δε χορταίνουμε ως τουρίστες να απολαμβάνουμε. Με πολλά μικρά σπιτάκια το ένα δίπλα στο άλλο, με εκθέτες από διάφορα μέρη της χώρας.

Με ένα παραμυθένιο Λούνα Παρκ, με καρουζέλ, ένα μεγάλο τρενάκι που κάνει μια μικρή ξενάγηση τον κόσμο γύρω στην περιοχή, διαδραστικές εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους που συνδυάζουν τη λίμνη, τη γούνα , την παράδοση της πόλης, το Βυζαντινό της θησαυρό…

Θέλει όραμα, θέλει δουλειά, μεράκι, τρέξιμο, τεχνογνωσία, επαφές, εταιρίες χορηγούς, συνεργασία, υποδομές, καλή διάθεση και άλλα πολλά. Σχεδιασμό που πρέπει να ξεκινήσει αύριο κιόλας!

Τα Τρίκαλα φέτος προσέλκυσαν περίπου 1,5 εκ. επισκέπτες (1.475.354 για την ακρίβεια) μόνο στο Μύλο των ξωτικών, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Οι συμφωνίες με πρακτορεία για μονοήμερες εκδρομές από όλη την Ελλάδα είναι το Α και το Ω για την επιτυχία τους  όλα αυτά τα χρόνια.

Φωτογραφίες από χθες (9/1) το μεσημέρι:

aboutkastoria.gr

 

 

 

 

Back to top button