Η Μαριλένα Νιτσιάκου συνεχίζει το έργο του πατέρα της (βίντεο)

Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην Αετομηλίτσα Ηπείρου με την απώλειά του να συγκλονίζει τον κόσμο των επιχειρήσεων και της πτηνοτροφίας.

Η Μαριλένα Νιτσιάκου που έχει και την εμπορική διεύθυνση της επιχείρησης είχε μιλήσει για την ιστορία του πατέρα της σε σχετική συνέντευξη που μπορείτε να δείτε παρακάτω. Ο πατέρας της είχε αναλάβει το κομμάτι της παραγωγής, ενώ η Μαριλένα το κομμάτι του μάρκετινγκ αλλά και την εμπορική διεύθυνση. Η ίδια ξεκίνησε την ενασχόληση με την πτηνοτροφία το 2004 βοηθώντας στην οργάνωση της εταιρείας στην Αθήνα. Όπως έχει δηλώσει, το όραμα που είχε ο πατέρας της για την επιχείρηση, είναι και δικό της.

Η κόρη του Θεόδωρου Νιτσιάκου έχει συμβάλλει στην αύξηση της κερδοφορίας της εταιρείας και στο “άνοιγμά” της στις Βαλκανικές χώρες, την Κύπρο, την Ιταλία και τη Βρετανία, αλλά και στην είσοδο στο βόειο κρέας.

“Είμαστε μια ελληνική επιχείρηση που μένει και επιχειρεί σταθερά στην Ελλάδα και στο ελληνικό προϊόν”, δήλωνε η εκπρόσωπος της εταιρείας Νιτσιάκος, Μαριλένα, στους εκπρόσωπους του Τύπου πριν από ένα χρόνο.

“Όντως μπήκα σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο, όπως οι συνεργάτες μου με στήριξαν όπως τους στήριξα κι εγώ, με τον τρόπο που μου είχε μάθει ο πατέρας μου. Μαζί διαγράψαμε μια υπέροχη διαδρομή”, λέει η ίδια στη συνέντευξη που είχε δώσει στο SBC, όπου αποκάλυπτε πως πάντοτε ακολουθούσε τις συμβουλές του Θεόδωρου Νιτσιάκου.

news247.gr