ΑθλητικάΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Η Ομάδα της Καστοριάς απέκτησε 4 νέους ποδοσφαιριστές (φωτογραφίες)

Η διοίκηση της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ανακοινώνει την ενσωμάτωση στις τάξεις της, των ακόλουθων τεσσάρων ποδοσφαιριστών . Πιο συγκεκριμένα, καλοσωρίζουμε στη μεγάλη ερυθροκίτρινη οικογένεια τους:

Βλάχο Ζήση. (Νο1, Προέλευση – Ελπίδες Μεσοποταμίας)
Καραπαρίδη Παντελή (Νο4, Προέλευση – Α. Σ Πενταβρύσου)
Ευσταθιάδη Δημήτρη (Νο7, Προέλευση -. ΠΑΣ Λεύκης )
Ζυπίδη Χαράλαμπος (Νο 11, Προέλευση – Α. Σ Πενταβρύσου)

Οι αναζητήσεις του τεχνικού επιτελείου και πιο συγκεκριμένα του επικεφαλής αυτού, Κου Πελαγίδη, προς ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση του ροστερ, σε συνεργασία με τη διοίκηση της ομάδος θα συνεχιστούν.

Συνεχίζουμε να περιβάλλουμε με εμπιστοσύνη το υπάρχον ρόστερ και αγκαλιάζουμε τους νεαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές. Το μοναδικό μέλημα όσων απαρτίζουν την ομάδα, από τον πρόεδρο, τα μέλη της διοίκησης, το τεχνικό επιτελείο μέχρι τον νεαρότερο ποδοσφαιριστή, είναι η υπηρέτηση των συμφερόντων της αγαπημένης μας ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και μόνο!

Βρισκόμαστε στο μέσον μιας χρονιάς, η οποία από την αρχή καθορίστηκε ως χρονιά επανασύστασης του συλλόγου, επανένωσης της ερυθροκίτρινης οικογένειας και επανοικοδόμησης της εμπιστοσύνης μεταξύ της ομαδας και των φιλάθλων της, χωρίς όλα αυτά να σημαίνουν ότι δεν εργαζόμαστε και ως προς το αγωνιστικό κομμάτι.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους φίλους της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ότι η οικογένεια μας μεγαλώνει. Και σε αυτή μπαίνουν παλιοί γνώριμοι και νέοι φίλοι, οι οποίοι έχουν ένα κοινό παρανομαστή: την ΑΔΟΛΗ αγάπη τους για τα ερυθροκίτρινα χρώματα.

Με το πέρας της τρέχουσας σεζόν, τις ζυμώσεις που ήδη γίνονται και τη σύγκληση της ετήσιας γενικής συνέλευσης ως αποκορύφωμα αυτών, θα καθοριστεί νέα, δυνατότερη διοίκηση η οποία σε συνδυασμό με το τεχνικό επιτελείο θα καθορίσει το πλάνο της επόμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Το μόνο που μπορούμε να διαβεβαιώσουμε προς το παρόν είναι ότι κάνουμε και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν, η ΚΑΣΤΟΡΙΑ μας, να βαδίσει στο μέλλον με περηφάνια και αξιοπρέπεια. Για αυτό και στην οικογένεια μας, χωράνε μόνο όσοι βάζουν πάνω από το ατομικό συμφέρον, το συμφέρον της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ μας.

Και στην οικογένεια αυτή χωράνε πολλοί. Γιατί είναι πολλοί που αγαπάνε τα ιστορικά χρώματα. Εμείς θα συνεχίσουμε να ζητάμε την στήριξη σας. Στην προσπάθεια μας αυτή, η οποία συνεχίζεται με πολλές θυσίες και κόπο, πραγματικά δεν περισσεύει ουδείς!

Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

 

 

Back to top button