Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Ο Καστοριανός συγγραφέας που έκανε ρεκόρ τη χρονιά που μας πέρασε! (φωτογραφίες)

Πρωτοεμφανιζόμενος το 2019 στον χώρο του βιβλίου, όχι όμως και στο χώρο της συγγραφής, καθώς είναι εδώ και χρόνια θεατρικός συγγραφέας, ο Αντώνης Ζιώγας κυκλοφόρησε μέσα στη χρονιά 3 βιβλία, ενώ συμμετείχε και σε ένα 4ο βιβλίο συλλογικό!

Πρώτα κυκλοφόρησε το «Το ουαί των Αγγέλων – Ημέρα της κρίσης», ενώ ακολούθησε το δεύτερο μέρος της τριλογίας “Το ουαί των Αγγέλων – Ημέρα της μεγάλης Οργής”. Με τη δύση του 2019 ήρθς και το τρίτο βιβλίο “Η πλάνη της προκατάληψης”, ενώ το καλοκαίρι είχε ήδη κυκλοφορήσει το συλλογικό «Ανατιδοφοβία» (μαζί με τις Χ. Παλαιολόγου, Α. Ραζή).

Ο Αντώνης Ζιώγας αναφέρει: “Το 2019 έφυγε με τέσσερα παιδιά… Τώρα ετοιμάζεται στην ανατολή του 2020 το πέμπτο… Πόσο ευγνώμων… Ειδικά όταν τα νούμερα των πωλήσεων από τον εκδοτικό είναι ενθαρρυντικά! Ευχαριστώ την Ανιμα εκδοτική αλλά κυρίως τους αναγνώστες μου που στηρίζουν την τρέλα μου και τη φαντασία μου.”

Ο Αντώνης Ζιώγας είναι συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός. Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή “Ίασμος” του Βασίλη Διαμαντόπουλου το 2001. Έχει ασχοληθεί με τη συγγραφή θεατρικών έργων όπως, “Πανσέληνος”, “Σας πήραμε τη Λίζα κύριε Νταβίντσι”, “Όταν ο Θεός σερφάρει”, “Αφιερωμένο σε σένα σχιζοφρένειά μου”, “Η περιπέτεια του μικρού Οδυσσέα”, “Η Χιονάτη και οι εφτά μικροί θεατές”, “Μαθητευόμενοι μάγοι”, “Στη μαγευτική κοραλλοχώρα”, “Το μαγικό κουτί”. Επίσης έχει συμμετάσχει ως ηθοποιός σε τριανταπέντε θεατρικές παραστάσεις και εφτά τηλεοπτικές σειρές.

Καστοριά – Νέο βιβλίο: «Το ουαί των Αγγέλων» του Αντώνη Ζιώγα (βίντεο)

“Φόνος στα Ραγκουτσάρια”

 

 

Back to top button