Κόσμος

Ποιος είναι ο αγαπημένος νέος ηθοποιός του Ταραντίνο

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης και σεναριογράφος Κουέντιν Ταραντίνο αποκάλυψε ποιος είναι ο αγαπημένος του νέος ηθοποιός που εργάζεται σήμερα στο Χόλιγουντ.Ο Κουέντιν Ταραντίνο στη διάρκεια συνέντευξης στην podcast εκπομπή The Rewatchables μίλησε με θετικά σχόλια για την ταινία του 2010 “ Unstoppable” και για την ερμηνεία ενός από τους πρωταγωνιστές.

“ Νομίζω ότι ένα από τα συναρπαστικά στοιχεία της ταινίας είναι ο Κρις Πάιν, είμαι μεγάλος θαυμαστής του” ανέφερε ο σκηνοθέτης.

Στο θρίλερ δράσης σε σκηνοθεσία Τόνι Σκοτ ο Κρις Πάιν συμπρωταγωνιστεί με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον.

“ Για μένα από τους ηθοποιούς της ηλικίας του, από την ομάδα, τη γενιά αυτή, είναι ο αγαπημένος” πρόσθεσε ο Κουέντιν Ταραντίνο.

Ο Κρις Πάιν έγινε γνωστός από τον ρόλο του ως Τζέιμς Τ. Κερκ στην κινηματογραφική σειρά “Star Trek”. Όμως ο Ταραντίνο τον ξεχώρισε στην ταινία “ Unstoppable”.

Ειλικρινά,για να πω την αλήθεια, ήταν καλός σε άλλες ταινίες, αλλά όχι τόσο όσο στη συγκεκριμένη, ανέφερε.

Ο Κρις Πάιν δεν έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινία του Ταραντίνο, αλλά φαίνεται πως αυτό θα αλλάξει, αν ο χρόνος, ο τόπος και η ιστορία το επιτρέψουν.

“ Είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής του” είπε ο Κουέντιν Ταραντίνο. “ Οπότε αν έχω τον κατάλληλο ρόλο, θα ήθελα να τον ερμηνεύσει” σημείωσε.

AΠΕ

Back to top button